Odotusajan uimapuku Ocean Beach yellow

Hinta: 65,00

Valitse
Määrä: kpl
Tyylikäs ja turvallinen uima-asu odotusaikaan - nauti auringosta huoletta!

Haluatko uuden uimapuvun nopeasti käyttöösi? Tilaa uimapuku nyt - saat sen käyttöösi jo muutamassa arkipäivässä.
Odotusajan uimapuku Ocean Beach yellow

Cache Coeur Ocean Beach pastellinsävyinen äitiysuimapuku on täydellinen valinta tuleville äideille, jotka haluavat uida turvallisesti auringonpaisteessa. Suunniteltu huolellisesti äitiysajan muutoksia silmällä pitäen, tämä uimapuku tarjoaa mukavan istuvuuden koko raskauden ajan. Uimapuku on täysin vuorattu tukevaksi ja sen molemmilla puolilla olevien poimujen ansiosta se mukautuu kehosi muutoksiin odotusaikana, ja on upea käytettäväksi myös raskausajan jälkeen.

Äitiysuimapuku on valmistettu korkealaatuisesta UPF50+ UV-suojatusta kankaasta, joka suojaa ihoasi haitallisilta auringonsäteiltä. UPF50+ suojakerroin takaa, että vain vähäinen määrä UV-säteitä pääsee ihollesi, mikä auttaa estämään auringonpolttamia ja muita haitallisia vaikutuksia auringolta.

Pastellinvärinen Ocean Beach äitiysuimapuku on loistava lisäys uimapukukokoelmaasi. Se on kaunis, tyylikäs ja antaa sinulle tarvitsemasi suojan auringolta, kun uidaan uima-altaassa tai rannalla.

Materiaali: 42 % polyamiidi/nylon, 40 % polyesteri, 18 % elastaani. UV-suoja UPF50+. Sertifioitu ÖKO-TEX STANDARD 100, kangas on valmistettu eurooppalaisista materiaaleista, 100 % kierrätetyistä kuiduista, erityisesti Välimerestä kerätyistä muovijätteitä ja kierrätyslangoista.

Koko: Valitse koko jota normaalisti käytät ennen raskausaikaa. Uimapuvussa huomioitu raskausajan muutokset.