Kuumemittarit ja nenäniistäjät

Älypuhelimeen liitettävä kuumemittari | Oblumi Tapp

Varastossa

Hinta: 54,90 5490
Määrä: kpl
Modernin Oblumi Tapp kuumemittarin avulla seuraat helposti ja vaivattomasti sairastavan lapsesi lämpötilaa. Oblumi Tapp kuumemittarilla voit mitata lapsen kuumeen joko korvasta tai otsalta. Tallentaa kaikki tiedot. Näyttää lämpötilahistorian ja käytetyn lääkemäärän, jotta kuumetta voidaan tarkkailla kunnolla.
Valittu Vuoden vauvatuotteeksi 2016.

Modernin Oblumi Tapp kuumemittarin avulla seuraat helposti ja vaivattomasti sairastavan lapsesi lämpötilaa. Saat ladattua älypuhelimeesi sovelluksen jonka avulla voit pitää kirjaa lämpötilalukemista tai jakaa helposti tietoa perheenjäsenellenne tai kenties jopa lääkärillenne.

Oblumi Tapp on pieni osa joka yhdistetään älypuhelimeesi.Oblumi Tapp kuumemittarilla voit mitata lapsen kuumeen joko korvasta tai otsalta - se toimii molemminpäin. Voit mitata kuumemittari päällä myös jopa nesteiden lämpötilan ja varmistaa ettei vauvalle annettava neste ole liian kuumaa tai että lapsen kylpyvesi on juuri ihanteellisissa lukemissa kylpyhetkeä varten.
  • Mittaa tarkan lämpötilan vain muutamissa sekunneissa. Infrapunasensori on kehitetty erityisesti lääketieteelliseen käyttöön.
  • Sovellus laskee lääkkeen annostuksen
  • Tallentaa kaikki tiedot. Näyttää lämpötilahistorian ja käytetyn lääkemäärän, jotta kuumetta voidaan tarkkailla kunnolla.
  • Jakaa potilasprofiileja. Voit luoda niin monta potilasta kuin haluat ja jakaa ne niin monen käyttäjän kanssa kuin haluat.
  • Lähettää ja vastaanottaa viestejä. Voit lähettää automaattisia viestejä kaikille henkilöille, joiden kanssa jaat tietoja.
  • Hälytystoiminto. Aktivoi hälytystoiminto, niin et koskaan unohda mitata kuumetta tai ottaa lääkettä.
Yhteensopivuus: Yhteensopiva iPhone- ja Android iOS -järjestelmien kanssa. Hankkii tietoa myös miltä tahansa tietokoneelta tai tabletilta. Oblumi Cloud synkronoi tiedon kaikkien yksikköjen välillä. Voi tarvita adapterin jos puhelin on uutta mallia eikä siinä ole pyöreää kuulokeliitäntä paikkaa. Sovittimia saa helposti kodinkoneliikkeistä nimellä kuulokeliitäntäadapteri, tämän ostettuasi tuote soveltuu kaikkien laitteidesi kanssa puhelimen mallista riippumatta.Koko: 5 x 2,4 x 1,8 cm