Sisävaatteet

Nukanpoistaja - tekstiilin pelastaja

Varastossa

Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl
Lint Remover nukanpoistajalla pelastat vaatteet ja muut käyttötekstiilit. Poista nukka helposti ja vaivattomasti, vaate näyttää uudelta ja lisää sen käyttöikää. Helppoa ja vaivatonta!

Täydellinen apulainen arkiseen vaatehuoltoosi!
Lint Remover - nukanpoistaja pelastaa vaatteesi ja tekee niistä pitkäikäisempiä

Kun pienokaisen vaatteen pinta ovat täynnä nukkaa ja kuituja, se voi olla ärsyttävää ja epämiellyttävää sekä vauvan että vanhempien kannalta. Onneksi on olemassa tehokas ja suloinen apuri, joka hoitaa homman nopeasti ja tehokkaasti - nimittäin nukanpoistaja.

Tämä pikkuinen laite on kuin taikasauva, joka puhdistaa vauvan vaatteet pehmeiksi ja kuohkeiksi jälleen. Sen pyörivä terä leikkaa hellävaraisesti pois kaikki nukat ja kuidut, jättäen vaatteet näyttämään kuin uusilta. Tämä ei vain tee vaatteista kauniimpia, vaan se myös lisää niiden käyttöikää.

Miten saada nukka pois vaatteen pinnalta?
Nukanpoistajalla saat nukan kätevästi tekstiilin pinnalta pois -  pyöritä nukanpoistajaa kevyin vedoin ylhäältä alas nukkakohdissa ja nukka irtoaa. Neuleiden huollossa suosittelemme vaatteen levittämistä esim tyynyn päälle. Pehmeä alunen pitää neuleen paikoillaan ja vähentää nukanpoistajan painetta neuleeseen.

Tätä pientä apuria on erittäin helppo käyttää, ja se soveltuu täydellisesti kiireisille vanhemmille, jotka eivät halua viettää aikaa nukan ja kuitujen poistoon käsin. Sen pieni koko tekee siitä kätevän matkoille ja se on myös helppo säilyttää muiden vauvan tarvikkeiden kanssa.

Kaiken kaikkiaan suloinen ja tehokas nukanpoistaja on täydellinen apu vanhemmille, jotka haluavat pitää vauvan vaatteet siisteinä ja pehmeinä. Se on uskomattoman helppo käyttää ja sen avulla voit nauttia sileistä ja kaunispintaisista vaatteista pidempään ilman suurta vaivaa.

Nukanpoistaja on USB-ladattava ja sen mukana tulee latauskaapelin sekä kätevä puhdistusharja, jolla laitteen nukkasäiliön saa helposti tyhjennettyä. Nukanpoistaja on käytettävissä myös silloin, kun se on latauksessa.
  • Käyttöaika ladattuna: 45min
  • Latausaika: 2 tuntia
  • Moottorin nopeus: 7000 kierrosta/min
  • Paino: 180 g
  • Teho: 3W
CE-hyväksytty