Nimi tuttinauha silmukalla

Hinta: 18,50

Valitse

Määrä: kpl

Silikoninen tuttinauha haluamallasi nimellä vauvalle. Silmukkakiinnitys rengastutteihin ja muihin puruleluihin mahdollinen. Silmukkakiinnitykseen saat laitettu vauvasi tärkeät asiat joissa on jokin pesulappunen tai muu kiinnitysmahdollisuus. Metalliklipsi kiinnitys

Trendikäs ja turvallinen Raskauskeijun tuttinauha pitää tutin vauvan lähelllä. Tuttinauha estää tutin tippumisen, jolloin tutti monesi likaantuu tai katoaa. Tuttinauha on valmistettu BPA vapaista elintarvikesilikoni-helmistä, joita lapsi voi turvallisesti imeskellä ja pureskella. Tuttinauha on helppo pitää puhtaana, voit pestä sen saippuavedellä.

Tuttinauhassa on silmukka tutin, purulelun tai muun tavarat kiinnittämiseksi ja metalliklipsi kiinnitys toisessa päässä. Tuttinauhan silmukkapäähän laitetaan aina puuhelmi takaamaan turvallisuuden, ettei nyöri pääse pujahtamaan helmen lävitse vaan pysyy tiuikasti paikoillaan. Ilman ns. blokkaaja helmeä ei tuttinauhaa ole mahdollista tehdä turvallisuuden takaamiseksi.

Huomioitavaa!  Tuttiketju on hyvä tarkistaa huolellisesti ennen jokaista käyttökertaa ja hävittää heti, kun ensimmäiset merkit vaurioista tai huonokuntoisuudesta ilmenevät. Tuttiketjua ei tule koskaan pidentää tai kiinnittää vaatteen naruihin, nauhoihin tai muihin vastaaviin osiin. Tuttinauha ei ole lelu.
 

* Kirjoita lapsen nimi / muu haluamasi teksti Oma teksti-kenttään.

Kirjaimet:  A,B, C,D, E,F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T ,U, V,W, X,Y,Z

Tuttinauhan pituus: 21cm

Turvallisuus: Raskauskeijun tuttinauhat on tehty TUKES ohjeiden mukaisesti ja ne vastaavat standardin SFS-EN 12586 vaatimuksia.

Valmistaja: Raskauskeijun oma mallisto

Valmistusmaa: Suomalaista käsityötä