Imetystarvikkeet

Neno Lactation Massager Pesca - imettäville äideille

Varastossa

Hinta: 74,90 7490
Määrä: kpl
Neno Lactation Massager Pesca hierontalaite - Tuo helpotusta ja mukavuutta imetykseen joka päivä.
Neno Lactation Massager Pesca - Hierontalaite

Uutta innovatiivisuutta imetyksesi tueksi

Neno Pesca on innovatiivinen hierontalaite, joka tukee rintamaitosi virtausta. Laitetta käytetään turvallisesti rinnalle ja sen ympärille, ja se sopii kaikille äideille, jotka imettävät tai pumppaavat rintamaitoa.

Parantaa maidon virtausta
Käytä Neno Pescaa, kun havaitset että maito nousee ja tulee rinnasta hitaammin ja vähemmän. Tee itsellesi lempeä hieronta nännille valitsemallasi intensiteetillä parantaaksesi maidon virtausta ja varmistaaksesi sujuvan imetyksen ilman tukoksia, joista monesti seuraa kipeä rintatulehdus.

Rauhoittava lämpö

Neno Pesca ei ainoastaan hiero, vaan myös rauhoittaa lämmittämällä. Rintojen lämmittäminen auttaa niitä tyhjentymään tehokkaammin, erityisesti pumppaamisen aikana. Tämä ajansäästö on korvaamaton apu kiireisille äideille, sillä se lisää ulosvirtaavan maidon määrää.

Neno Pesca lievittää rintojen epämukavuutta ja täyteläisyyttä lempeän värähtelyn avulla. Laite auttaa tyhjentämään rintamaitoa tehokkaasti ja ehkäisee maitotiehyiden tukkeutumista.

Hierontalaitteessa on 2 lämmitystasoa, 5 värähtelytaajuutta ja 3 tärinän voimakkuustasoa. Monipuolisten asetusten ansiosta voit räätälöidä laitteen toiminnan juuri sinun tarpeidesi ja mieltymystesi mukaiseksi.

Neno Pesca on valmistettu erittäin pehmeästä silikonista, joka tuntuu silkinpehmeältä ja tuo lempeän kosketuksen naisen rintoihin. Hierontalaitteen käyttö tekee imetyksestä miellyttävämpää ja helpompaa jokaisena päivänä.

Neno Pesca on vedenpitävä, joten voit käyttää sitä jopa rentouttavassa kylvyssä. Vesihieronta auttaa pysähtyneessä maidossa, ja laitteen puhdistaminen on nopeaa ja helppoa miedolla saippualla.

Laite saa virtansa magneettilaturista, mikä mahdollistaa helpon ja nopean latauksen.

Neno Pesca tarjoaa jopa 60 minuuttia käyttöaikaa maksimiasetuksilla (lämpeneminen ja tärinä). Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan äideille, jotka tarvitsevat luotettavan ja pitkäkestoisen hierontalaitteen imetyksen tueksi.