Lastenvaunut ja rattaat

Naturkind Lux Evo rattaat Solight Ecco renkailla, Jade

Varastossa

Hinta: 979,00 97900
Määrä: kpl
Naturkind Lux Evo rattaat. Rataspaketti sisältää vankan rungon ja ratasosan. Vaunuissa 12‘‘-Solight Ecco renkaat joiden avulla niin shoppailureissut ostoskeskuksessa kuin metsälenkki talvimaisemissa onnistuvat sujuvasti. Saatavilla myös täysin vegaaninen vaunuvaihtoehto.
A Newborn Baby – So Pure & in Need of Protection…

Luonnollisista materiaaleista rakennetut rattaat - on tärkeää, että rattaat ovat lapselle mukavat sekä materiaaleiltaan kestävät ja luonnonmukaiset.

Naturkind Lux Evo rataspaketti sisältää vankan rungon ja ratasosan. Vaunuissa 12‘‘-Solight Ecco renkaat joiden avulla niin shoppailureissut ostoskeskuksessa kuin metsälenkki talvimaisemissa onnistuvat sujuvasti.

Naturkind Lux Evo -mallissa erinomainen etu- ja takapyörien jousitus takaa sujuvan ja kevyen työntötuntuman erilaisissa maastoissa - kevyesti ostoskeskuksessa ja väkevämmin metsäpoluilla. Työntöaisa on kätevästi säädettävissä eri korkeuksiin - tämä on äärimmäisen tärkeä ominaisuus, jotta vaunut sopivat ergonomisesti pituuseroista huolimatta molemmille vanhemmille. Kääntyvät renkaat sopivat täydellisesti pieniin tiloihin, ja lukittuna ne kulkevat suoraan joka helpottaa talvihangissa tarpomista. Kädet ovat monesti täynnä - lapsi sylissä ja kauppakassit kädessä, rataksen alaosassa on tilava tavarakori jolla saat isommat tavarat kulkemaan.

Vaunun runko ja ratasosa
  • Vaunun runkoa voi käyttää sekä kovan vaunukopan kanssa että ratasistuimen ja pehmeän kantokassin kanssa.
  • Kulutusta kestävät 12‘‘-Solight Ecco renkaat joustavat erilaisissa maastoissa
  • Travel-system mahdollisuus turvakaukalon asentamiseen (adapteri ostettavissa erikseen)
  • Turvallisuusstandardien mukainen kiinnitysmekanismi vaunukopalle ja ratasistuimelle
  • Säädettävät 5-pistevaljaat ratasistuimessa
  • Seisontajarru, kätevästi polkien pois ja päälle -huoltovapaa
  • Ratasistuimessa tuuletusaukko
  • Kääntyvä istuinyksikkö - ratasosan saa kasvot eteen tai taaksepäin

* * Miten Naturkind lasten vaunut ja rattaat eroavat muista markkinoilla olevista vaunuista ja rattaista?

Naturkind eroaa muista markkinoiden vaunuista ja rattaista olemalla ainoa täysin luomuvaihtoehto; materiaaleina käytetty luomupuuvillaa, luomu karitsanvillaa, pehmeitä ja hengittäviä luonnonmukaisia materiaaleja. Villa on kesällä viileä ja talvella lämmin, juuri täydellinen materiaali vauvalle. Vaunuista saatavilla myös täysin vegaani versio, eli ilman eläinperäisiä materiaaleja. Vegaani versiossa karitsanvilla pehmikkeet ja täytteet ovat korvattu luomu puuvilla täytteellä. Mikäli haluat täysin vegaanisen vaunuvaihtoehdon, ole yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@raskauskeiju.fi. Autamme mielellämme vaunupohdonnoissasi.

Koko: Istuinosan pituus 93 cm, selkänojan pituus 52 cm

Paino: Rungon ja ratasistuimen yhteispaino vain 14 kg
Painoraja 22 kg

Paketti sisältää: vaunun runko, ratasosa ja 12‘‘-Solight Ecco renkaat.

Toimitusaika: rattaat valmistetaan aina asiakkaan tilauksen mukaan n. 8-10 vko toimitusaika. Rattaat toimitetaan helposti ja vaivattomasti suoraan Postin noutopisteeseen.

Takuuaika: 2 vuotta

Valmistusmaa: Itävalta

Naturkind on itävaltalainen perheyritys, joka on perustettu 2007. Naturkind valmistaa ekologisista luomu materiaaleista lastenvaunuja ja vaunujen lisävarusteita. Pääasiassa materiaaleina ovat luomupuuvilla, luomu neitsyt karitsanvilla, kookos, korkki, puu ja parkittu nahka. Kaikissa materiaaleissa on lähtökohtana luomu, kemikaalittomat ja ilman raskasmetalleja tuotetut materiaalit ja lähituotanto.