Yövalot ja White Noise

Nattou - Yövalohiiri 11cm

Myyty loppuun

Hinta: 24,95 2495

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nattou LED-yövalo valaisee lapsesi maailman kauniisti ja lempeästi!
Nattoun suloinen LED-yövalo maailma, täällä makeat unet ja lempeä nukahtaminen ovat taattuja! Ihastuttava yövalo on suunniteltu erityisesti vauvoille ja lapsille, tarjoten heille turvallisen ja rauhallisen unen ympäristön.

Yövalomme loistaa kahdella säädettävällä valovoimakkuudella, joten voit valita juuri sopivan valon tason lapsesi tarpeisiin. Yövalo on valmiina valaisemaan tietä. Yövalo on valmistettu BPA-vapaasta vegaanisesta silikonista, tämä söpö pieni eläin ei ainoastaan näytä suloiselta, vaan tuntuu myös superpehmeältä koskettaessasi sitä. Eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että se kuumenisi liikaa, sillä LED-valo ei lämpiä.

Kun yövalosi tarvitsee lisävirtaa, voit ladata sen helposti mukana tulevalla micro USB -kaapelilla. Ja mikä parasta, yksi lataus riittää jopa 12 tunnin käyttöaikaan, joten voit unohtaa säännöllisen paristojen vaihdon.

Lisää Nattoun söpö LED-yövalo lapsesi huoneeseen ja anna lapselle rauhallinen ja turvallinen yöuni, joka on täynnä makeita unia. Yövalomme leikkisä muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen kumppanin uniaikaan.