Kastelahjat MAMAS & PAPAS

My 1st gift hamper lahjakori vauvalle | MAMAS & PAPAS

Varastossa

Hinta: 149,90 14990
Määrä: kpl
Kaunis vaaleansävyinen Mamas & Papas My First Gift Hamper lahjakori on täydellinen lahja lapsiperheeseen tai raskaana olevalle ystävälle.
Upea puinen lahjakori -korista ihana säilytyskori muistojen säilyttämiselle

Kaunis vaaleansävyinen Mamas & Papas My First Gift Hamper on täydellinen lahja lapsiperheeseen tai raskaana olevalle ystävälle. Kori on täynnä toinen toistaan ihanempia muistoesineitä ja tarvikkeita vauvan hoitoon. Kori sisältää pehmeän viltin, kipsisetti ikuistamaan vauvan käden jäljet, kaksipuolinsen kehyksen valokuville, pehmeän lelun, unirievun ja puisen roikkuvan tähtikoristeen Saaja ihastuu varmasti saadessaan upean paketin.

Täydellinen lahjakori sisältää:
Viltti
Kipsisetti
Valokuvakehys
Pehmolelu norsu
Lohduttaja pingviini
Roikkuva tähtikoriste

Mitat: :P40,5 x K 17,5 x L30 cm Käärittynä lahjapaketissa: P47,5 x K47,5 x L33 cm

Materiaali: Fleece-peitto - 100% polyesterifleece-huopa - VAROITUS: PIDÄ POISSA TULESTA

Turvallisuus: Kipsisetti - VAROITUS: Tämä tuote ei ole lelu. Kokoamisen on oltava aikuisen tehtävä. Testaa savi lapsen ranteessa ennen käyttöä. Jos ärsytystä ilmenee joka on epätodennäköistä, lopeta käyttö. Ohjeet sisällä. Kaksipuolinen valokuvakehys - koriste-esine. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Hanging Star -koriste - koriste-esine. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Poista kaikki pakkaukset ja liitteet ennen tämän tuotteen antamista lapselle.

Pesuohje: Fleece-huopa, pehmeä lelu-elefantti ja lohduttava pingviini - konepestävä 40 ° C: ssa Kaikki muut esineet - Pyyhi puhtaalla; pehmeä; kuiva kangas

Standardi: Lelut / savi: EN71