Julisteet ja printit MRS MIGHETTO

Mrs Mighetto MR ANTON - Seinätarra

Varastossa

Hinta: 27,00 2700 30,00 € 3000
Määrä: kpl
Upea Mrs Mighetto seinätarra, joka on helppo kiinnittää eri pinnoille. Seinätarran saa kiinnitettyä useampaan kertaan ja se ei jätä jälkiä seinäpinnalle.
Koristele pienokaisen huone suloisin Mrs Mighetto seinätarroin!

Seinätarramme ovat pieniä Minimighetto-ystäviä. Ne soveltuvat täydellisesti kiinnittyen maalatuille ja tapetoiduille seinille sekä huonekaluihin.

Mrs Mighetto seinätarrat ovat hienointa laatua mattapintaisella ja naarmuuntumattomalla pinnalla, ja ne on valmistettu uudelleenkäytettäviksi monen monta kertaa. Tarra ei jätä jälkiä ja se on helppo kiinnittää seinälle! Varmistaaksesi paremman ja kestävämmän pysyvyyden, varmista, että pinta on puhdas ja sileä, ennen kuin kiinnität tarran helposti pienin painamisin. Aloita painaminen toiselta puolelta ja varmista, että jatkat aina reunoihin asti. "Pistemäinen" liimakerros tekee materiaalista helposti käsiteltävän ja uudelleen sijoitettavan. Veden levittämistä ei suositella.

Materiaali: Polypropyleenikalvo (PP), kannen paperiraaka-aine on peräisin FSC- ja PEFC-sertifioiduista lähteistä, ympäristöystävällisestä vesipohjaisesta liimasta ja se on PVC-vapaa. Tuotteen tuottaa painotalo, joka on ollut ilmastoneutraali yritys vuodesta 2011.

Koko: 21 x 15,5 cm

Kierrätä tuote ja sen pakkaus, kun olet valmis.

Valmistettu Ruotsissa.