Toiminnalliset lelut

Minitrampoliini lapselle

Varastossa

Hinta: 95,00 9500
Määrä: kpl
Hauskaa ja tehokasta kuntoilua ja hassuttelua mini trampoliinilla, jonka teräsjouset takaavat jämäkät pomput. Täydellinen myös lapsen omaan huoneeseen tai jumppatilaan. Pieneen tilaan sopiva - max käyttäjäpaino 100kg.
Minitrampoliini on täydellinen ratkaisu aktiivisille lapsille ja aikuisille, jotka haluavat lisätä liikettä omaan huoneeseensa tai jumppatilaan! Tämä suloinen minitrampoliini tarjoaa sekä hauskaa että tehokasta kuntoilua, ja sen kestävät teräsjouset varmistavat jämäkät pompot joka kerta.

Minitrampoliinin halkaisija on 100 cm, mikä tekee siitä kätevän kokoisen säilyttää ja käyttää kotona. Trampoliinilla hyppiminen on erinomainen tapa polttaa energiaa ja pitää hauskaa samalla, olipa sitten kyseessä kuntoilu- tai leikkimishetki.

Trampoliinin vakauden ja turvallisuuden varmistavat pitävät kumitassut, jotka pitävät sen tukevasti paikallaan käytön aikana. Siinä on myös 36 kpl teräsjousia, jotka tarjoavat joustavan ja vakaan pomppualustan. Runko on valmistettu sinkitystä teräksestä, mikä tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen.

Nyt voit nostaa kunnon ja kohottaa tunnelmaa Minitrampoliinin avulla! Anna ilon ja liikunnan täyttää huoneesi tai jumppatilasi tällä suloisella ja tehokkaalla kuntoiluvälineellä.

Mitat ja materiaali:
Mahtuu pieneen tilaan
Halkaisija: 100 cm
Korkeus: 22 cm
36 kpl teräsjousia
Hyppijän maksimipaino: 100 kg
Paino: 7 kg