Mini & Me pelipaidat

Hinta: 57,50

Valitse

Määrä: kpl
Mini & Me pelipaitapaketti - täydellinen valinta luodaksesi yhteenkuuluvuuden tunteen ja viettääksesi hauskaa ja ikimuistoista aikaa yhdessä lapsesi kanssa.
Mini & Me pelipaidat, sävynä musta ja valkoinen

Paketti sisältää lyhythihaisen pelipaidan lapsellesi, jossa on lapsen oma nimi ja pelinumero, sekä vastaavan t-paidan sinulle vanhempana, jossa on oma nimesi ja numerosi.

Pelipaita lapsen nimellä ja numerolla on täydellinen tapa tehdä heidän pelaamisestaan entistäkin erityisempää ja kannustaa heitä kentällä. Voit valita haluamasi nimen ja numeron, jotta paita on ainutlaatuinen ja yksilöllinen lapsellesi. He tuntevat olonsa ylpeiksi ja osana joukkuetta, kun heillä on oma henkilökohtainen pelipaita.

Vanhemmille suunnattu t-paita omalla nimellä ja numerolla on loistava tapa osoittaa tukeasi ja yhteenkuuluvuuttasi lapsesi kanssa. Voit valita haluamasi nimen ja numeron tähän paitaan, jotta se on henkilökohtainen ja juuri samanlainen kuin lapsellasi. Näin voitte molemmat käyttää samankaltaisia pelipaitoja ja näyttää yhteisen joukkuehenkenne.

Mini & Me pelipaitapaketti ei tarjoa pelkästään yhteenkuuluvuutta vaan myös hauskaa ja ikimuistoista aikaa yhdessä. Voitte pukeutua samankaltaisiin paitoihin ja lähteä pelaamaan yhdessä tai viettämään aikaa leikkipuistoon.Se luo erityisen siteen vanhemman ja lapsen välille, kun jaatte samanlaiset pelipaidat ja luotte unohtumattomia hetkiä yhdessä.

Tilaa nyt Mini & Me pelipaitapaketti ja luo vahva yhteys lapsesi kanssa pelien ja hauskanpidon kautta. Nämä pelipaidat eivät ole vain vaatteita, vaan symboloivat myös yhteenkuuluvuutta.

Paketti sisältää: 1kpl lapsen lyhythihainen pelipaita nimellä ja numerolla sekä 1kpl aikuisen lyhythihainen pelipaita nimellä ja numerolla.
 
Näin teet tilauksen:
Ilmoita "Oma tekstisi"-kentässä vanhemman paidan koko, nimi ja pelinumero sekä lapsen paidan koko, nimi ja numero. Alla kokovaihtoehdot.

Aikuisen t-paidan koot: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL
Lapsen t-paidan koot: 3-4v/104cm -5-6v/116cm -7-8v/128cm -9-10v/140cm -11-12v/152cm -13-14v/164cm

Toimitusaika: Painatukseen varattava muutama arkipäivä jonka jälkeen paketti postitetaan.

Valmistusmaa: Painatus suomalaista käsityötä