Rintapumput MEDELA

Medela Solo Hands-Free Single sähköinen rintapumppu

Varastossa

Hinta: 199,00 19900
Määrä: kpl
Sähköinen Solo Hands-Free Single rintapumppu helppoon rintamaidon pumppaamiseen.
Medela Solo Hands-Free Single sähköinen rintapumppu

Tässä se on – rintapumppu, jolla voit tehdä maidon pumppauksen täysin kädet vapaina! Kevyt ja anatomisesti muotoiltu, pumppu sujahtaa helposti imetysliiveihin, ja tämän jälkeen voit unohtaa sen – pumppaaminen hoituu ilman käsiä, joten voit samalla vastata sähköposteihin, tehdä kotitöitä tai vain rentoutua hetken omassa seurassasi!

Pumppu on todella helppokäyttöinen, sillä siinä on vain neljä painiketta, joten et joudu tuhlaamaan aikaa monimutkaisiin ohjeisiin uppoutumiseen. Medelan pumppujen 2-Phase expression -herutustoiminto imitoi vauvan imemisrytmiä ja stimuloi näin maidontuotantoa, ja valikoimasta löydät useita tehokkaita pumppaamisohjelmia, jotka sopivat jokaiselle.

Laitteen puhdistaminen on lasten leikkiä – sen hygieniaosat ovat konepestäviä, joten voit laittaa ne astianpesukoneeseen ja keskittyä tärkeämpiin asioihin. Ja jos tarvitset erikokoisen rintasuppilon, ei hätää – tämän pumpun mukana tulee 24mm suppilo, mutta voit hankkia lisäosana myös 21mm tai 27mm koon, jotta saat varmasti sopivan istuvuuden.

Unohtakaa perinteiset rintapumput, ja liittykää modernin äitiyden ja kätevyyden joukkoon tämän mahtavan Medela-pumpun kanssa!

Sisältää:
1 x moottoriyksikkö ja letkut
1 x rintasuppilo 24 mm
1 x USB-latauskaapeli
1 x käyttöohjeet