Rintapumput MEDELA

Medela Harmony Manuaalinen rintapumppu

Varastossa

Hinta: 39,90 3990
Määrä: kpl
Medela Harmony on kätevä ja tehokas manuaalinen rintapumppu, joka tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja tehokkuuden imetysmatkalla.
Medela Harmony rintapumppu

Medela Harmony manuaalinen rintapumppu – ihanteellinen valinta satunnaiseen pumppaukseen. Tämä pumppu on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen huippuluokan mukavuutta ja tehokkuutta imetysmatkalla.

Harmony rintapumpussa yhdistyvät innovatiivinen PersonalFit Flex™ -rintakuppi ja ergonominen 2-vaiheinen pumpun kahva. Kahva mahdollistaa vaihtamisen lyhyiden, pienivolyymisten pumppauksien ja pidempien, syvempien pumppauksien välillä, jäljitellen vauvan imetystapaa ja varmistaen optimaalisen maidon pumppauksen. Tämä ominaisuus auttaa stimuloimaan maidon virtausta ja takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Harmony on lisäksi hiljainen ja huomaamaton rintapumppu, jota on helppo käsitellä ja puhdistaa. Sen kevyt rakenne tekee siitä vaivattoman ottaa mukaan minne tahansa, olit sitten kotona tai liikkeellä. Se sopii täydellisesti elektronisen rintapumpun ohelle tai vaihtoehdoksi tilanteisiin, joissa tarvitaan kätevää ja nopeaa pumppausta.

Luota Medela Harmonyyn saadaksesi imetyskokemuksestasi mahdollisimman miellyttävän ja vaivattoman.

Paketti sisältää:
1 x harmony standard pumpun
1 x personalfit flex rintasuppilon 24mm
1 x 150ml maidonsäilytyspullon
1 x pullonpidikkeen
1 x käyttohjeet

Konepestävä. Muista puhdistaa huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Anna kuivua kunnolla.