Rintapumput MEDELA

Medela Freestyle Hands-Free Double sähköinen rintapumppu

Varastossa

Hinta: 349,00 34900
Määrä: kpl
Kätevä Medela hands free tuplarintapumppu tehokkaaseen pumppaamiseen. Helppokäyttöinen ja nopea. Pumpussa valmiit esiohjelmoidut pumppausasetukset.
Medela Freestyle Hands-Free elektroninen rintapumppu

Tehokas ja helppokäyttöinen hands-free rintapumppu, joka on suunniteltu helpottamaan kiireistä lapsi-arkea. Sen tuplapumppauksella voi saada jopa 18% enemmän maitoa lyhyemmässä ajassa verrattuna perinteiseen yksittäiseen pumppuun, ja kevyet kupit asettuvat vaivatta rintaliiveihin, vapauttaen kädet tärkeämpiin tehtäviin. Pumpussa on tehokas akku, joka kestää jopa 8 pumppausta, ja sen helppo kokoaminen ja puhdistaminen tekevät siitä käytännöllisen valinnan.

Medelan keltaiset rintapumput ovat tunnettuja ja käytössä liki jokaisessa suomalaisessa synnytyssairaalassa. Luotettavuutta ja samaa tehoa ja laatua löytyy myös tästä kotikäyttöön suunnitellusta pumpusta. Anatomisesti muotoillut suppilot takaavat hyvän istuvuuden, ja jos pumppaaminen tuntuu kivualiaalta tai tehottomalta, saatat käyttää vääränkokoista rintasuppiloa. Hands-free suppiloita on saatavilla kolmessa eri koossa, pumpun mukana tulevat koot 24mm, ja 21mm. Pumpussa on kätevä kosketusnäyttö ja esiohjelmoituja herutus- ja pumppausasetuksia, sekä mahdollisuus yhdistää se Medela Family -sovellukseen, tehdäkseen imetyskokemuksesta vieläkin sujuvamman.

Paketti sisältää:
1 x moottoriyksikkö ja letkut
2 x rintasuppilot koossa 21mm
2 x rintasuppilot koossa 24mm
2 x 150 ml rintamaidonsäilytyspullo
2 x pulloteline
1 x USB latauskaapeli
1 x käyttöohjeet

Saa pestä tiskikoneessa. Muista puhdistaa huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Anna kuivua kunnolla.