Maxi-Cosi Pearl 360 turvaistuin + kääntyvä jalusta

Hinta: 660,00

Maxi-Cosi FamilyFix 360 kääntyvä jalusta
Maxi-Cosi Pearl 360 I-Size Turvaistuin, Authentic Black
Määrä: kpl
Pitkäikäinen 360° kääntyvä vauvan ja taaperon turvaistuin ja siihen sopiva 360 kääntyvä isofix jalusta samassa paketissa. Täydellinen starttipaketti vauva- ja taaperoperheelle.
Maxi-Cosi Pearl 360 turvakaukalo + kääntyvä jalusta, sävynä Authentic Black

Starttipaketti vauvaperheelle, joka sisältää pitkäikäisen, vastasyntyneestä aina 4-vuoteen asti käyvän Maxi-Cosi Pearl 360 I-Size turvaistuimen ja FamilyFix 360 kääntyvän jalustan. FamilyFix 360 -jalusta on täydellinen kumppani kaikille Maxi-Cosi 360-turvakaukaloille ja -istuimille.

Maxi-Cosi Pearl 360 turvaistuin

Pearl 360 on uusi versio tunnetusta ja suositusta Maxi-Cosi Pearl -turvaistuimesta, tämä uudistettu versio kääntyy jalustallaan täydet 360° kaikissa kallistusasennoissa. Se on ISOFIX-kiinnitteinen ja iSize-hyväksytty, mikä tekee siitä luotettavan valinnan.

Voit unohtaa istuimen vaihtamiset ja päivittämiset vuosiksi, sillä Pearl 360 on pitkäikäinen turvaistuin. Pearl 360 sopii vastasyntyneestä noin 4-vuotiaaksi.

Turvaistuin pyörii sulavasti jalustallaan 360°, joten voit kätevästi kääntää istuimen oven suuntaisesti asettaessasi lapsesi siihen. Kun lapsi on turvallisesti kiinnitetty, käännä turvaistuin selkä menosuuntaan päin. Ja parasta on, että kääntömekanismi toimii vain yhdellä kädellä, mikä tekee matkustamisesta lapsen kanssa hieman hauskempaa ja vaivattomampaa. Helposti kiinnittyvät Easy-in valjaat tekevät turvavyön kiinnityksestä ja avauksesta nopeaa ja vaivatonta. Turvaistuin tarjoaa säädettävät valjaat, pääntuen ja monia kallistusasentoja, joten voit luoda lapsellesi juuri sopivan matkustusasennon.

Pearl 360:ssa on ClimaFlow ilmanvaihtorakenne, joka pitää pienen matkustajan mukavan viileänä. Erityiset ClimaFlow-paneelit, hengittävä vaahtomuovi ja kankaat luovat miellyttävän ilmanvaihdon, jotta lapsellasi on aina sopiva lämpötila turvaistuimessa.

Turvallisuutta lisää G-Cell teknologia, joka on sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja. Pääntuessa on myös iskuja vaimentava vaahtomuovi. Kääntölukitus estää turvaistuimen kääntämisen kasvot menosuuntaan ennen kuin vauva on täyttänyt 15 kuukautta. Suosittelemme Liikenneturvan suositusten mukaisesti, että lapsi matkustaa selkä menosuuntaan vähintään 4-vuotiaaksi. Pearl 360-turvaistuin täyttää viimeisimmät turvaistuinstandardit ja se on iSize-hyväksytty.

Maxi-Cosi FamilyFix 360 kääntyvä jalusta

Jalustassa on useita turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia. Ensinnäkin asennus on helppoa värimerkkien ja lukitusäänten avulla, mikä vähentää virheasennuksen riskiä merkittävästi. Toiseksi jalustassa on sisäänrakennettu lukitusjärjestelmä, joka estää turvakaukalon tai turvaistuimen kääntymisen kasvot menosuuntaan ennen kuin lapsi on vähintään 15 kuukauden ikäinen.

i-Size-hyväksytty - ISOFIX-kiinnitteinen tukijalka.