Lastenvaunut ja rattaat MAXI-COSI

Maxi-Cosi Matkarattaat LEONA2, Essential Black

Varastossa

Hinta: 399,00 39900
Määrä: kpl
Maxi-Cosi Leona 2 -matkarattaat, täydellinen kumppani kaupungin vilinään ja matkoille! Nämä upeat rattaat tarjoavat sinulle ja lapsellesi käytännöllisyyttä, mukavuutta ja innovatiivista muotoilua.
Maxi-Cosi Matkarattaat LEONA2, sävyssä Essential Black

Maxi-Cosi Leona 2 on uusittu Leona -malliston matkaratas, jota lapsesi voi käyttää syntymästä jopa 4-vuotiaaksi asti – rattaisiin saat kiinni mukana tulevan ratasistuimen, sekä erikseen myytävät vaunukopan, ja turvakaukalon.

Suunnittelustaan palkitut Leona 2 matkarattaat ovat kevyet ja kompaktit – rattaat painavat vain 8,5 kg ja ovat kasattuna 46 x 58,5 x 31 cm. Matkarattaat saat kasaan yhdellä kädellä, joten voit nopeasti napsauttaa rattaat istuimen kanssa kasaan, vaikka pitäisit lastasi sylissäsi.Matkarattaat on helppo ottaa mukaan reissuun, kaupungille, nostaa hattuhyllylle tai pakata auton takaluukkuun. Pystykasaus mahdollistaa helpon säilytyksen kapeassakin tilassa.

Aloita rattaiden käyttö jo vastasyntyneestä lähtien – pienen vauvan kanssa ulkoillessa käännä istuin työntäjää päin ja laske se täysin makuuasentoon, jotta vauvan on mukavaa ja turvallista pötkötellä rattaissa vanhempaa katsellen. Kun vauva oppii istumaan, voi ratasistuimen nostaa istuma-asentoon. Noin 9 kuukauden ikäisenä istuimen voi kääntää maailmaa kohti, jotta vauva voi seurata vaihtuvia maisemia. Istuimen saa makuuasentoon molemmin päin käännettynä, ja selkänojan pituutta voi säätää lapsen kasvaessa – muhkeat tuplapehmusteet takaavat lapsen mukavuuden ja ihanat päiväunet.

Leona 2 matkarattaat ovat suunniteltu helppokäyttöiseksi, pitkäikäiseksi, ja mukavaksi. Yhden käden kasausmekanismi, 4-renkainen jousitus ja helppo ohjattavuus tekevät matkailusta lapsen kanssa sujuvampaa ja rennompaa. Asetat lapsen rattaisiin helposti käännettävän turvakaaren ja valjaiden magneettisen soljen ansiosta.

Matkusta kaupungilla tai pidemmällä matkalla Leona 2 -matkarattaiden kanssa luottavaisin mielin. Uudet isommat ja puhkeamattomat renkaat takaavat sujuvan liikkumisen erilaisissa ympäristöissä. Voit olla huoletta, sillä renkaat kestävät hyvin kulutusta. Leona 2:ssa on lisäksi helppokäyttöinen eturenkaiden jarru, ModuloDrive, mikä tekee pysähtymisestä ja liikkumisen aloittamisesta helpompaa. Jarru ei myöskään likaa kenkiäsi, mikä on erittäin kätevää.

Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Leona 2 tarjoaa tilavamman XL tavarakorin, jossa on kapasiteettia jopa 5 kg:lle tavaroita. Voit kuljettaa mukanasi helposti lapsen tarvikkeet, lelut ja kauppakassit.

Nauti aurinkoisista päivistä huolehtimatta auringon haitallisista säteistä. Leona 2:n UPF 50+ aurinkokuomu, jossa on läpinäkyvä kurkistus- ja tuuletusluukku, tarjoaa suojaa auringolta ja raikasta ilmaa.

Maxi-Cosi matkarattaiden runkoon voit kiinnittää erikseen myytävän vaunukopan tai turvakaukalon vastasyntyneelle. Myöhemmin voit vaihtaa rattaisiin mukana tulevan ratasistuimen isommalle vauvalle, sekä taaperolle.
Rattaisiin sopivat vaunukopat:
Leona 2 matkarattaat ovat yhteensopivat Maxi-Cosi Oria ja Jade vaunukoppien kanssa – vaunukopan adapterit tulevat matkarattaiden mukana.

Rattaisiin sopivat turvakaukalot:
Leona 2 on myös yhteensopiva monien Maxi-Cosi turvakaukalojen kanssa, kuten Pebble, Coral, CabrioFix, Marble, Rock, ja Citi. Turvakaukalon kiinnitykseen tarvitset erilliset Maxi-Cosi Leona adapterit, ne saat ostettua täältä.

Rattaiden kanssa lentäessä tarkistathan lentoyhtiökohtaiset kokorajoitukset käsimatkatavaroille.
  • Palkittu innovatiivinen design
  • Mitat: K 103,5 x L 46,5 x S 85.5 cm
  • Ikäsuositus: 0–4 vuotta
  • Painoraja: 22 kg
Paketti sisältää: Leona2 matkarattaat sekä vaunukopan adapterit