Lastenvaunut ja rattaat MAXI-COSI

Maxi-Cosi Coral 360 I-Size Turvakaukalo, Essential Black

Varastossa

Hinta: 299,00 29900
Määrä: kpl
Kokonaisvaltaista huolenpitoa pienimmille matkustajille! Maxi-Cosi Coral 360 I-size on kevyt turvakaukalo, jossa sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja. Siinä on 360° kääntömekanismi, joka toimii helposti yhdellä kädellä. Turvallisuutta ja helppoa matkustamista!
Maxi-Cosi Coral 360 I-Size turvakaukalo on täydellinen valinta vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapselleen suojaa ja rakkautta jokaisella matkalla.

Höyhenen kevyt turvakaukalo - painoa vain 1,7kg.

Turvakaukalon 360° kääntömekanismi tekee matkustamisesta vaivatonta - parasta on, että voit hallita istuimen asentoa yhdellä kädelläsi. Turvakaukalo pyörii kätevästi jalustallaan (jalusta myydään erikseen), mikä mahdollistaa kaukalon kääntämisen oven suuntaan, kun asetat vauvan istuimeen. Kun vauva on turvallisesti kiinnitetty istuimeen, voit helposti kääntää kaukalon siten, että vauvan selkä on menosuuntaan päin. Turvaistuimessa on lisäksi Easy-in valjaat, jotka kiinnittyvät todella helposti ja nopeasti.

Turvaistuimessa on kahvallinen sisäosa, joka antaa sinulle mahdollisuuden kantaa pientä aarrettasi auton ulkopuolella turvallisesti ja mukavasti, ilman että joudut irroittamaan koko turvakaukaloa jalustastaan. Lapsi voi jatkaa uniaan kannettavassa sisäosassa kun nostat hänet turvaistuimestaan.

Turvallisuus on aina etusijalla, ja siksi Coral 360 I-Size turvaistuin on varustettu innovatiivisella G-Cell teknologialla. Sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja tarjoaa lisäsuojaa ja mielenrauhaa liikenteessä. Voit luottaa siihen, että pienokaisesi on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla jokaisella matkalla.

ClimaFlow ilmanvaihtorakenne takaa optimaalisen ilmanvaihdon vauvakaukalossa. Säädettävät ilmavirta-aukot ja ilmakanavat pitävät huolen siitä, että lapsellasi on aina ihanteellinen lämpötila vauvakaukalossa, ja matkustaminen pitkilläkin reissuilla miellyttävää.

Anna rakkaallesi suojaa ja mukavuutta tällä sulavalinjaisella ja kevyellä vauvan turvaistuimella. Nauti matkanteosta ja valitse turvaistuin, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla helppokäyttöisyyden, liikuteltavuuden ja turvallisuuden.

Coral 360 turvakaukalo sopii vastasyntyneestä noin 12 kk:n ikäiseksi.

Ominaisuudet:
• iSize hyväksytty
• ISOFIX-kiinnitteinen tukijalalla (jalustan kanssa) tai turvavyöllä
• 360° kääntömekanismi, mikä toimii yhdellä kädellä
• Irrotettava sisäosa, jossa lasta voi kantaa auton ulkopuolella
• Pehmustetut Easy-in 3-pistevaljaat
• Vastasyntyneelle vauvasupistin
• 6 korkeuden säätöä valjaissa ja pääntuessa
• ClimaFlow lämpötilansäätely
• G-Cell sivutörmäyssuoja
• XL-kuomu, jossa suojaava UV-suoja
• Ergonominen kantokahva
• Pituusraja: 75 cm

Yhteensopiva Maxi-Cosi Plaza Plus Yhdistelmävaunujen kanssa. Yhdistä vaivattomasti turvakaukalo adaptereiden kanssa yhdistelmävaunujen runkoon (myydään erikseen).
 
Huomioitavaa!
Jotta saat käyttöösi yllämainitun 360 kääntömekanismin turvaistuimessa, tulee turvakaukalolle hankkia toiminnon takaava jalusta autoon: Maxi-Cosi FamilyFix 360 jalusta. FamilyFix 360 -jalusta toimii kaikkien Maxi-Cosi 360-turvakaukaloiden ja -istuimien kanssa, kulkien lapsesi kanssa aina vastasyntyneestä 4-vuotiaaksi saakka.