Kantoliinat ja kantoreput MANDUCA

Manduca - kantoliina Sling - Nougat

Varastossa

Hinta: 59,95 5995
Määrä: kpl
Manduca Sling kantoliina on 100% luomupuuvillatrikoota. Sling on sidottava kantoliina, jossa kannat vauvaasi vastasyntyneestä alkaen. Sopii myös keskosvauvoille.
Kantoliina Manduca Sling on tehty luomupuuvillasta. Manduca Sling on turvallinen ja monikäyttöinen kantoliina. Trikoinen kantoliina on mukavan pehmeä, joustava ja riittävän tukeva.

Manduca Sling kantoliina jakaa lapsen painon hartioille, selälle ja lanteille, tämä takaa sen, että kantoliian on erittäin ergonominen. Myös lapsi on hyvin ergonomisessa sammakkoasennossa kantoliinassa. Kantoliina Manduca Sling on nopea ja helppo sitoa: voit asettaa vauvan paikoilleen valmiiksi tehtyyn sidontaan. Vauva on helppo ottaa pois kantoliinasta avaamatta sidontaa.

Minkä ikäistä lasta voi kantaa?
Manduca Sling kantoliinassa voit kantaa lasta monissa eri asennoissa ja se sopii  vastasyntyneestä aina kaksivuotiaaseen lapseen asti. Liina sopii myös keskosvauvoille.

Kuka voi liinaa käyttää?
Turvallinen kantoliina soveltuu kaiken kokoisille kantajille, sen voi sitoa jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Kantoliina kasvaa lapsen mukana helposti ilman säätöjä.
Kantoliinan edut

Kantoliinan käyttämisen etuna on lapsen läheisyys, kantamisen helppous ja keveys sekä käsien pysyminen vapaana.

Katso videotMateriaali: 100 % luomupuuvillasta GOTS-sertifioidussa ompelimossa Turkissa.

Koko: Leveys 60cm, pituus 5m. Kevyt, paino ainoastaan 650g.

Pesuohje: konepesu 40 asteessa