Love To Dream - Swaddle Up Original kapalounipussi, white dreamer

Hinta: 36,90

Valitse

Määrä: kpl
Love to Dream - kapalo joka vie vauvan unen maailmaan!
Love To Dream Swaddle Up Original kapalounipussi, sävy white dreamer

Love to Dream Swaddle UP™- kapalopussi on suunniteltu vastasyntyneen ensimmäisiä unia varten. Se on markkinoiden ainoa kapalopussi, joka antaa vauvallesi mahdollisuuden nukkua luonnollisessa asennossa kädet pään yli ojennettuina. Patentoidut siivet antavat vauvalle mahdollisuuden rauhoittaa itsensä takaisin uneen viemällä käden suuhun tai silittämällä hellästi poskea.

Kapalointi on tutkitusti hyväksi havaittu tapa auttaa vauvaa rauhoittumaan, nukahtamaan ja pysymään unessa. Love to Dream Swaddle Up -kapalopussin kanssa onnistut kapaloinnissa aina! Sen avulla luot helpon ja rauhallisen unirutiinin vauvallesi.

Kapalopussi on saatavilla kolmessa eri koossa: S, M ja L. Kapalopussin materiaali on 93% puuvillaa ja 7% elastaania, mikä tekee siitä erittäin pehmeän ja mukavan käyttää. Pese kapalopussi ennen käyttöönottoa pesulämpötilassa 40 astetta. Sulje vetoketju ennen pesua ja suosittelemme käyttämään pesupussia. Älä liota, älä käytä valkaisuainetta ja vältä rumpukuivausta. Muotoile kapalo kosteana ja ripusta kuivumaan. Kapalopussi kestää matalan silityslämpötilan ja suosittelemme välttämään kemiallista pesua.

Love to Dream Swaddle Up -kapalopussi on täydellinen valinta vanhemmille, jotka haluavat tarjota pienokaiselleen parhaat mahdolliset unet. Luonnollinen ja turvallinen nukkumisasento yhdessä patentoidun siipimuotoilun kanssa tekevät tästä kapalopussista erittäin suositun. Anna vauvasi nukkua makeasti Love to Dream Swaddle Up -kapalopussin avulla!

Koon valitseminen: Valitse kapalopussi ensisijaisesti painon, eikä iän mukaan parhaan sopivuuden saavuttamiseksi.

S vastasyntyneen koko 3-6, M 6-8,5kg, L 8,5-11kg

TOG lämpöarvo: 1.0 TOG. Ihanteellinen huonelämpötiloihin 19°C - 24°C