Love to Dream - Swaddle Up 50/50 kapalo - kesäversio harmaa

Hinta: 43,95

Valitse

Määrä: kpl
Love To Dream Transation Bag pussi on innovatiivinen ratkaisu, joka muuttaa vauvan kapalon mukavaksi unipussiksi helpottaen siirtymistä lempeästi ja turvallisesti. Siirry kapalosta unipussiin helposti ja vaivattomasti!
Love To Dream - rauhaisaa unta pienen kultasi kanssa!

Love To Dream Transation Bag pussi on innovatiivinen ratkaisu, joka muuttaa vauvan kapalon mukavaksi unipussiksi helpottaen siirtymistä lempeästi ja turvallisesti.

Swaddle Up Transition Bag ainutlaatuisessa kapalo-unipussissa yhdistyy toiminnallisuus ja mukavuus. Sen patentoidut vetoketjulliset siivet antavat vauvallesi tilaa liikkua luonnollisesti säilyttäen kuitenkin turvallisen kapaloitumisen tunteen, joka on niin tärkeä pienille seikkailijoille.

Kaksoisvetoketju tekee vaipan vaihdosta mutkatonta, joten voit hoitaa vauvasi mukavasti myös yöaikaan. Love To Dream kapalo-unipussi on saanut tunnustusta kansainväliseltä lonkkadysplasiainstituutiolta lonkan terveellisen muotoilun ansiosta, joka tukee vauvan lantion ja jalkojen optimaalista asentoa.

Unohtamatta mukavuutta eri lämpötiloissa: ihanteellinen huoneen lämpötiloille 19°C - 24°C ja yksi kerros kangasta vähentää ylikuumenemisen riskiä, jotta pienokaisesi voi nukkua levollisesti.

Ja mikä parasta, tämä kapalo-unipussi on helppohoitoinen! Voit pestä sen koneessa ja kuivata rumpukuivauksella vaivattomasti. Valmistettu huolella ja rakkaudella, kangas koostuu 97% puuvillasta ja 3% elastaanista, joka takaa pehmeyden ja joustavuuden, jota vauvasi ansaitsee.

Koon valitseminen: Valitse unipussi ensisijaisesti painon, eikä iän mukaan parhaan sopivuuden saavuttamiseksi.

M= 6-8,5 kg
L= 8,5-11 kg
XL= 11-14 kg

Anna vauvallesi paras yöuni tämän kapalo-unipussin avulla, joka tekee unesta vieläkin sulavampaa!