Core Restore tukivyö | LOLA & LYKKE

Hinta: 95,00

Valitse

Määrä: kpl
Lola & Lykke Core Restore tukivyö auttaa raskausajan jälkeistä palautumista. Raskausaikana varsinkin keskivartalon pito heikkenee ja löystyy, Core Restore tukiyö tukee tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja niveliä.
Keskivartalon kuntouttaminen huolella synnytyksen jälkeen vähentää pysyvien ryhti- ja selkävaivojen syntymistä. Sopii sekä alatie- että sektiosynnyttäjille.

Lola & Lykke Core Restore tukivyö auttaa raskausajan jälkeistä palautumista. Raskausaikana varsinkin keskivartalon pito heikkenee ja löystyy, Core Restore tukiyö tukee tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja niveliä. Core Restore tukivyö auttaa kutistamaan kohtuasi, tehostaa verenkiertoasi, vähentää selkäkipuja ja parantaa ryhtiäsi.

Core Restore tukivyö vähentää vatsan pömpötystä antaen apua raskaudesta johtuvaan vatsalihasten erkaantumisen hoitamiseen työntäen erkaantuneita vatsalihaksia takaisin yhteen. Syvien vatsalihasten kuntouttaminen ja erkauman korjaaminen synnytyksen jälkeen vähentää pysyvien ryhti- ja selkävaivojen syntymistä. 

Tukivyön kaksiosainen kiinnitysmekanismi mahdollistaa täydellisen istuvuuden vatsan alueella. Tehokas kompressiotuki auttaa ylimääräisten nesteiden poistumisessa kehosta synnytyksen jälkeen.

Tukivyö on valmistettu erittäin joustavasta ja pehmeästä materiaalista, jonka ansiosta vyötä on miellyttävä käyttää eikä se ärsytä ihoa.

Tukivyömme on suomalaisten fysioterapeuttien suosittelema ja sopii niin alatie- kuin sektiosynnyttäjillekin. Vyötä voi käyttää kaikkien arjan askareiden aikana ja se antaa erittäin hyödyllistä tukea mm. imettäessä. 

Tukivyön käyttö:

Core Restore tukivyö on hyvä olla jo sairaalassa mukana, jotta saat parhaan mahdollisen tuen keskivartalollesi heti synnytyksen jälkeen. Vatsatuen käyttö heti alusta alkaen auttaa oikean asennon löytämisessä ja tarjoaa tukea kohdun kutistumisessa. Core Restore vyön käyttö on suositeltavaa 1-3 kuukauden ajan synnytyksen jälkeen parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Aloita harjoittamaan syviä vatsalihaksiasi kevyin liikkein lihaskunnon palauttamiseksi keskivartalon alueella.

Koon valitseminen:

S 70-90 cm, koko ennen raskausaikaa EU 34-36
M 90-110 cm, koko ennen raskausaikaa EU 38-40
L 110-130 cm, koko ennen raskausaikaa EU 42-44

Materiaali: 82% nylon, 18% polyesteri