Uusi
  • Lille Kanin - luonnonkuminen purulelu
  • Lille Kanin - luonnonkuminen purulelu
Vauvan ihonhoito LILLE KANIN

Lille Kanin - luonnonkuminen purulelu

Varastossa

Hinta: 24,90 2490
Määrä: kpl
Suloinen pupupurulelu vauvallesi - pupun takatassujen välistä voit vetää harson, josta lapsi saa vielä helpommin kiinni – yksi pieni yksityiskohta, joka tekee tästä purulelusta vieläkin ihanamman!
Lille Kanin - luonnonkuminen purulelu

Kun pienokaisesi ensimmäiset hampaat alkavat puhjeta ja ikenet kutisevat, tämä pehmeä purulelu on täydellinen apuväline. Valmistettu 100% luonnonkumista, tämä purulelu on turvallinen ja hellävarainen vauvan herkille ikenille. Se ei ainoastaan tarjoa helpotusta kutinaan vaan on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Pienen pupun muotoinen lelu on suunniteltu erityisesti vauvallesi. Sen korvat ja häntä ovat täydellisiä pureskeltaviksi, ja se on juuri sopivan kokoinen vauvan pikkukäsille. Kun vauva pureskelee ja tarttuu siihen, hän samalla kehittää suun lihaksiaan ja hienomotorisia taitojaan.

Lisäksi, purulelumme on valmistettu käsityönä ja se on 100% luonnonkumista, joka tulee Hevea-puusta. Voit olla huoletta, sillä se on PVC-vapaa ja täyttää Eurooppalaisen turvastandardi EN 71 vaatimukset, joten vauvasi turvallisuus on taattu.

Puhdista purulelu helposti miedolla luonnollisella pesuaineella, esimerkiksi Lille Kanin Bath & Shampoo -tuotteella, ja kostealla liinalla.

Lille Kanin Luonnonkumi Sensori Purulelu on täydellinen lahja vauvajuhliin, syntymäpäiville tai vaippakakun täytteeksi. Ja tässä vielä vinkki: Pupun takatassujen välistä voit vetää liinan tai harson, josta lapsi saa vielä helpommin kiinni – yksi pieni yksityiskohta, joka tekee tästä purulelusta vieläkin ihanamman!