Sängyt, kehdot ja vaaterekit

Duck Woodworks - lasten vaatekaappi laatikoilla

Varastossa

Hinta: 245,00 24500
Määrä: kpl
Luo taianomainen lastenhuoneen järjestys ja säilytys suloisella Duck Woodworks lasten vaatetangolla, jossa on kolme ihastuttavaa laatikkoa!

Tilaa nyt ja pääset sisustamaan lastenhuonetta viikon päästä tilauksestasi!
Duck Woodworks ainutlaatuinen lastenhuoneen lasten vaatetanko on suunniteltu tuomaan iloa ja käytännöllisyyttä lapsesi arkeen. Sen tarkoituksena on pitää lastenvaatteet ja asusteet siististi järjestyksessä, samalla kun se luo hauskan ja leikkisän ilmeen huoneeseen.

Vaaleanpuhuva puumateriaali tekee tästä vaatetangosta täydellisen valinnan lapsesi huoneeseen. Se on suunniteltu sopimaan täydellisesti lastenhuoneen sisustukseen ja luomaan viehättävän tunnelman.

Kolme laatikkoa tarjoavat runsaasti tilaa lastenvaatteille, asusteille ja pientavaroille. Voit järjestää ne haluamallasi tavalla ja pitää huoneen siistinä ja järjestettynä. Laatikoiden kätevät raot mahdollistavat helpon avaamisen ja sulkemisen, ja lapsesi voi helposti oppia pitämään huolta omista vaatteistaan.

Tämä lastenhuoneen vaatetanko on suunniteltu kestämään ja kasvamaan lapsesi kanssa. Se mukautuu helposti lapsesi tarpeisiin. Laatikoiden kestävä rakenne takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Anna lastesi nauttia omasta tilastaan ja auta heitä oppimaan tärkeitä taitoja, kuten järjestelyä ja vastuunottoa, tämän ihastuttavan lasten vaatetangon avulla. Se on täydellinen valinta luomaan suloista ja toimivaa lastenhuonetta!

Tee lastesi vaatejärjestelyistä leikkiä  ja anna lastesi huoneelle taianomainen ilme!

Koko:
Vaatehyllyn mitat: leveys: 77cm, korkeus: 114cm, syvyys: 29,5cm
Laatikon mitat: leveys: 30cm, korkeus: 18cm, syvyys: 27cm

Ohjeet toimitetaan vaatekaapin mukana ja se on erittäin helppo koota.

Materiaali - koivuvaneri. Lapsiystävällinen viimeistely. Lakka täyttää eurooppalaisen leluturvallisuusstandardin EN 71-3 vaatimukset.

Vaatetanko ei ole lelu, sillä ei voi leikkiä. Vain vaatteiden ja tavaroiden säilytykseen.