Hoitolaukut

Lässig - Hoitolaukku Rolltop Backpack, Anthracite

Varastossa

Hinta: 129,95 12995
Määrä: kpl
Täydellinen hoitolaukku valinta sinulle, joka arvostat ekologisia arvoja, selkeää muotoilua sekä tilavaa sisäosaa hoitolaukussasi.
Lässig - Hoitolaukku Rolltop Backpack

Tervetuloa ympäristötietoisen vanhemmuuden maailmaan Lässig Rolltop Backpackin kanssa! Tämä hoitoreppu on valmistettu 100% kierrätetystä polyester-materiaalista, ja se on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat ekologisia arvoja, selkeää muotoilua sekä tilavaa sisäosaa hoitolaukussasi.

Kestävästi valmistettu ja vegaaninen hoitoreppu tarjoaa joustavuutta rolltop-tyylisen aukkonsa ansiosta. Riippumatta siitä, kuinka paljon tai vähän tavaraa tarvitset mukaan, tämä reppu mukautuu tarpeidesi mukaan rullautuvan yläosan ansiosta. Sisätilaan on helppo päästä pitkän sivun mittaisen vetoketjun avulla. Laukun etupuolella on kosteudenpitävä tasku esimerkiksi vaipoille tai kosteuspyyhkeille.
Lässig Rolltop-reppu on täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia vauvanhoitoa varten, kuten vedenpitävä hoitoalusta, pullotermos, irrotettava ruokapurkinpidike, vaunukoukut ja erillinen tasku pienille hoitotarvikkeille. Laukussa on myös runsaasti taskuja, joihin voit järjestää kaikki tarvikkeet hyvään järjestykseen ja pitää ne helposti saatavilla tarpeen mukaan.

Lässig Rolltop Backpack ei pelkästään edusta ympäristöystävällisyyttä, vaan se on myös valmistettu kierrätetystä polyesteristä yhteistyössä tekstiilibrändi Waste2Wearin kanssa. Tämä yritys pyrkii tuottamaan ympäristöystävällisiä materiaaleja käytetyistä muovipulloista, ja tämän repun valmistukseen tarvittiin peräti 38 kierrätettyä PET-pulloa. Valitsemalla Lässig Rolltop Backpackin teet paitsi hyvän valinnan perheellesi myös ympäristölle.

Koko: 30x14,5x46cm