Uusi
  • Lansinoh - Starter Set tuttipullot
Ruokailuhetkiin LANSINOH

Lansinoh - Starter Set tuttipullot 2+3

Varastossa

Hinta: 19,90 1990
Määrä: kpl
Tukee vauvan luonnollista imetystekniikkaa - Lansinoh NaturalWave aloituspaketti antaa vauvallesi parhaan mahdollisen alun pulloruokintaan!
Lansinoh NaturalWave tuttipullo starter set on täydellinen valinta äideille, jotka haluavat säilyttää vauvan luonnollisen imutekniikan ja tukea vauvan suun, kitalaen ja kasvojen kehittymistä. Setti sisältää kaksi eri kokoista pulloa, joissa on eri kokoiset pullotutit, jotka sopivat eri ikäisille vauvoille.

NaturalWave tuttipullon peristalttinen tutti rohkaisee vauvaa käyttämään samaa luonnollista imetekniikkaa kuin rinnalla, jolloin vauva voi itse säädellä maidonvirtausta. Tutin anatominen muotoilu ja ominaisuudet muistuttavat mahdollisimman läheisesti nänniä ja vauvan imuliike on sama kuin rintaruokinnassa. Vauva ei totu pulloruokintaan vaan säilyttää luonnollisen imutekniikan.

Setti sisältää ergonomisesti muotoillut tuttipullot 160mm ja 240mm koossa, joissa on leveä suu helpottamaan täyttöä ja puhdistusta. Pullon pyöreä muoto takaa pitävän otteen ja käyttömukavuuden. Vuototiivis suojakorkki takaa hygieenisyyden, kun pulloa ei käytetä.

Lansinoh NaturalWave pullotutit on valmistettu 100 % silikonista, joka on BPA-vapaata materiaalia. Tuttipulloissa on myös Air Ventilation System, joka estää ilman siirtymisen pullon ja vauvan suun välillä. Setti on konepestävä ja mikroaaltouunin kestävä.

Tämä on ehdottomasti paras valinta äideille, jotka haluavat säilyttää vauvan luonnollisen imutekniikan ja edistää vauvan suun, kitalaen ja kasvojen kehittymistä. Tilaa Lansinoh NaturalWave tuttipullo starter set ja anna vauvallesi paras mahdollinen alku!

Paketti sisältää:
1 x 160 ml tuttipullo, 1 x 240 ml tuttipullo ja 3 eri kokoista NaturalWave pullotuttia (hidas, keskinopea ja nopea)