LANAcare Softline lämmittävät villaiset imetyssuojat

Hinta: 14,90

Valitse

Määrä: kpl
LANACare on suunnitellut merinovillaiset liivinsuojat erityisesti imettäville äideille. Niiden avulla imetys voi jatkua pidempään huolettomammin. Ehkäisee kivuliailta rintatulehduksilta. Villa imee itseensä kosteuden jättäen rinnan pinnalle kuivan ja miellyttävän tunteen, villainen liivinsuoja pitää lisäksi rinnat lämpimänä.
LANACare on suunnitellut merinovillaiset liivinsuojat erityisesti imettäville äideille. Niiden avulla imetys voi jatkua pidempään huolettomammin. Villaiset liivinsuojat pitävät rinnat lämpiminä ja suojattuina kylmältä tai tuulelta, ehkäisten näin kivuliailta rintatulehduksilta. Villan luonnollinen lämpö stimuloi verenkiertoa ja rauhoittaa imetyksen ajan. Villa imee itseensä kosteuden jättäen rinnan pinnalle kuivan ja miellyttävän tunteen, villainen liivinsuoja pitää lisäksi rinnat lämpimänä.

LANACare-liivinsuojat sisältävät luonnollista lanoliinia, rauhoittavat täydellisesti nännialueita ja pitää rinnat bakteerittomina. Villaisia liivinsuojia suositellaan käytettäväksi ympäri vuoden. LANACaren patentoima tuote.

Villaisten liivinsuojien edut:
  • Useimmat naiset tarvitsevat vain 2 - 3 paria koko imetysjakson ajan. Taloudellinen, pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen tuote!
  • Villa siirtää kosteuden iholta pitäen rinnanalueen kuivana ja mukavantuntuisena, jopa lämpimässä ilmastossa. Kun suojat tuntuvat märiltä, ​​ne ovat lämpimiä, eivät kylmiä kuten puuvilla- tai kertakäyttöiset suojat.
  • Suojat pitävät ihon kuivana ja hengittävänä, jolloin kipeät nännit paranevat pikaisesti. Koska LANACare suojat sisältävät lanoliinia, lanoliinivoiteen käyttö on täydellinen yhdistelmä kipeäiden nännien hoitoon.
  • Villan lempeä lämpö pitää verisuonet laajentuneina, estäen rintojen kipeytymistä ja epämukavuuksia. Luonnolliset villakuidut antavat ihon hengittää, pitäen mukavan lämpötilan jopa kuumissakin ilmastoissa. Kohtalainen lämpötila, mukavuuden saavuttamiseksi myös silloin, kun siirrytään kuuman ulkolämpötilan ja kylmän ilmastoidun sisäilman välillä.
Mikä on oikea koko minulle?

On suositeltavaa käyttää kokoa, joka peittää koko rinnan.

XS (12cm)- A tai B kuppikokojen käyttäjille
S-koko (15 cm) - A-, B- tai C-kuppikokojen käyttäjille
M-koko (18 cm) - C- tai D-kuppikokojen käyttäjille
L-koko (22 cm) - D tai suurempien kuppikokojen käyttäjille