Kummilusikka kaiverruksella - lentokone

Hinta: 39,90

Valitse

Määrä: kpl
Klassinen kummilahja joka juhlistaa kummilapsen tärkeää päivää!

Toimitusaika on noin 4-6 päivää ja paketti toimitetaan UPS-toimituksena.
Intohimolla suunniteltu kummilusikka - täydellinen lahja kummilapselle!

Oletko etsimässä täydellistä lahjaa kummilapselle? Hopeoitu kummilusikka on suunniteltu intohimolla ja rakkaudella ja se on täydellinen tapa juhlistaa kummilapsen tärkeää päivää.

Kummilusikka on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää vuosien käyttöä. Sen pyöristetty kärki on hellävarainen vauvan herkälle suulle ja sen kaiverrus tekee siitä ainutlaatuisen muiston kummilapsen elämässä.

Tämä kummilusikka on enemmän kuin vain käytännöllinen esine. Se on lahja, joka symboloi kummin ja kummilapsen välistä erityistä suhdetta. Valitse tämä kummilusikka lahjaksi kummilapselle, jonka elämässä haluat olla tärkeässä roolissa.

Kummilusikan pituus: 17 cm

Materiaali: hopeoitu

Kuinka tilaan kaiverruksen?
Tuotetekstin yläosasta löydät kommenttikentän "Oma teksti", jossa voit kertoa meille haluamasi kaiverruksen. HUOM! Halutessasi tuotteeseen pidemmän kaiverruksen (yli 15 kirjainta) lapsen nimen lisäksi esimerkiksi lapsen kaikki nimet, päivämäärä,  syntymäpaino. Valitse tällöin ostoskoriisi pitkä kaiverrus vaihtoehto. Huomioithan, että kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta!

Vinkki! Usein uudet vanhemmat haluavat pitää vauvan nimen salaisuutena, etkä välttämättä tiedä vielä vauvan nimeä lahjaa ostaessasi. Tällöin tee normaalisti tilaus verkkokaupastamme ja voit pyytää vauvan vanhempia lähettämään vauvan tulevan nimen meille sähköpostilla (asiakaspalvelu (ät) raskauskeiju.fi) jolloin salaisuus säilyy. Tuote on pakattu siten ettei nimi ei näy lahjan ostajalle. Nimen salaisuus säilyy loppuu saakka.

Tilaustuote: toimitusaika 4-6 päivää UPS-toimitus.
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.