Kotidopplerit ANGELSOUNDS

Kotidoppler JPD-100E ladattavalla akulla

Varastossa

Hinta: 69,90 6990
Määrä: kpl

Tiedostot

Kuuntele rakkaasi sydänäänet! Näet näytöltä sydämensykkeen numeroina. Kapea lähetin helpottaa sikiön sykkeen löytämisessä. Toimii neuvolalaitteiden tapaan. Dopplerilla kuulet vauvan sydänäänet, liikkeet ja hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien.

Toimitamme tuotteen heti - doppler saapuu sinulle jo muutamassa arkipäivässä!

Nopea toimitus Suomesta käsin

Kapea kuunteluosa auttaa löytämään sikiön hyvin varhaisessa vaiheessa. Pienikokoinen ja helppokäyttöinen, kirkas LCD näyttö.

Meiltä saatavana aito, alkuperäinen doppler!
Laitteella 6kk takuu. CE-merkitty ja ISO-hyväksytty.
-----------------------------------------------------------------------------------

Tyylikäs Jumper JPD-100E kotidoppler on käyttöperiaatteeltaan täysin samanlainen kuin äitiysneuvoloiden vastaavat laitteet. Sen avulla voit kuulla vatsanpeitteiden läpi vauvan sydänäänet, liikkeet, potkut ja jopa hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien. Laite on täysin turvallinen; CE-merkitty.

Jumper JPD-100E kotidoppler laitteella näet LCD näytöltä lapsesi sydämensykkeet (laskee lyöntien lukumäärän) etkä tarvitse kuulokkeita lainkaan -koko perhe kuulee sykkeet laitteen sisäänrakennetusta kaiuttimesta.

Jumper JPD-100E kotidoppler on tyylikäs, pienikokoinen ja helppokäyttöinen. Paketista heti valmis käyttöön! Laitteen lähetin osa, jota liikutellaan mahalla sikiön sydämensykkeitä etsien, on kapea ja sillä saa täten helposti etsittyä sikiön sykkeet eri kulmista.

Laite laskee ja näyttää LCD näytöllä sikiön sydänmensykkeet kahdella tavalla - reaaliaikaisesti tai keskiarvolaskennalla.Doppler laitteen ääniulostuloliitäntä voidaan kytkeä kuulokkeeseen tai vaikka tietokoneeseen sykkeen nauhoittamista varten.

Pakkaus sisältää

  • Angelsounds JPD-100E doppler
  • Kaiutin, kuulokeliitäntä ja mahdollisuus sykeäänten nauhoittamiseen esimerkiksi tietokoneella
  • ladattavat paristot (9.6V uudesti ladattavat paristot)
  • lataus adapteri
  • ohjeet englanninkielellä

Laite toimii yli 12tuntia kun paristot on ladattu täyteen.
Laite tarvitsee toimiakseen ultraäänigeeliä.


Turvallisuus: CE-hyväksytty

Takuuaika: 6kk

Valmistusmaa: Kiina