Yövalot ja White Noise WHISBEAR

Kohina pupu kiinnittimellä, harmaa | WHISBEAR

Varastossa

Hinta: 42,99 4299
Määrä: kpl
Matkalle mukaan rauhoittava kohina laite. Whisbear suhisevan pupun saat roikkumaan kätevällä kiinnittimellä vaunuihin, turvaistuimeen kuin pinnasänkyynkin.

Kohina kaveri takaa hyvän ja miellyttävän tunteen vauvalle jokaisen matkan aikana. Pinkki kohina rauhoittaa ja luo kohtumaisen äänimaailman vauvallesi.

Whisbear suhiseva ja rauhoittava pupu on mukana menossa vauvan ensihetkistä alkaen. Pieni pupu pehmolelu roikkuu helppokäyttöisellä kiinnittimellä näppärästi niin turvaistuimessa, vaunussa kuin kotona pinnasängyssäkin. Suhina kaveri takaa pikkuisellesi turvallisen ja mukavan olon.

Kuinka kohina kaveri toimii?
Suhina kaverin sisällä on pieni äänilaite, josta kuuluu rauhoittavaa pinkkiä kohinaa 40 minuutin ajan. Kohdun äänimaailmaa muistuttava ääni auttaa vauvaasi nukahtamaan helpommin. Äänilaitteessa on soft start / soft stop -toiminto, jonka ansiosta kohina alkaa ja loppuu liukuvasti. Äänenvoimakkuuden voit säätää vauvasi tarpeen mukaan.

Whisbear-tuotteet ovat läpäisseet asiaankuuluvat turvallisuustestit ja sopivat lasten käyttöön elämän alkutaipaleelta lähtien. Whisbearista lapsesi saa rakkaan ystävän vuosien ajaksi!


Pesuohje: Ota äänilaite pois suhina kaverin sisältä ja käsinpese päällikangas.

Äänilaite tarvitsee toimiakseen kolme AAA-paristoa. Paristot eivät sisälly tuotteeseen.

Koko:
lelu: 13 x 8 x 2,5 cm, nauha ja kiinnitin: 15,5 cm, äänilaite: 7 x 2,3 cm