KIRJAT & DVD

Kirja perheestäni - perheeni tarina

Varastossa

Hinta: 20,90 2090
Määrä: kpl
Kirja perheestäni - perheeni tarina, toimittaja Maria Lyytinen. Tallenna oman perheesi tarina itse tai yhdessä läheistesi kanssa.
Kirja perheestäni - perheeni tarina

Tallenna oman perheesi tarina itse tai yhdessä läheistesi kanssa.

Millainen on perheeni ja miten se on tehnyt minusta ja meistä juuri sellaisia kuin olemme? Kirja perheestäni on hauska ja inspiroiva sukellus oman perheen ja suvun taustoihin ja nykyisyyteen. Kirjan kysymysten avulla pääset tallentamaan tärkeimpiä tarinoita lähipiirisi historiasta, arjesta ja olemuksesta.

Mikä tekee juuri meidän perheestämme erityisen? Mistä me olemme tulleet? Mitkä paikat, tapahtumat, perinteet tai uskomukset ovat vaikuttaneet meihin eniten? Millaista arkea meillä on eletty? Mitä käännekohtia perheemme historiaan mahtuu? Mitkä ovat villeimpiä tai hulluimpia tempauksia suvussamme? Mitä salaisuuksia meillä on vaalittu? Tähän kirjaan tallentuvat ne ainutlaatuiset tarinat, hetket, ihmiset, perinteet ja piirteet, joista meidän perheemme on tehty. Kirja voi kulkea kotona kaikkien käsissä, ja jokainen voi osallistua sen täyttämiseen. Toisaalta se voi myös olla yksityinen ja uusia oivalluksia avaava matka omiin taustoihin.

Kirja perheestäni onkin loistava lahja vuosia täyttävälle, omille vanhemmille, isovanhemmille, sisaruksille, ystäville, hääparille, omaan kotiin tai itselle. Kirja, jota ei malta olla lukematta yhä uudestaan!

Toimittaja Maria Lyytinen

Kovakantinen kirja, sivuja 239