Kiipeilyköysi, useita pituuksia

Hinta: 109,00

Valitse

Määrä: kpl
Kiipeilyköysi lastenhuoneeseen tai jumppatilaan - loistava tapa tuoda liikettä ja iloa arkeen! Täydellinen myös ulkokäyttöön esim oksaan kiinnitettynä.
Turvallinen kiipeilyköysi, joka tarjoaa lapsille ja aikuisille mahtavan tavan harjoittaa lihaksia ja kehittää motorisia taitoja! Kiipeilyköysi on loistava lisä lastenhuoneeseen, tarjoten rajattomasti hauskaa ja samalla kehittävää tekemistä.

Kiipeilyköysi tarjoaa monipuolisen harjoittelumahdollisuuden, joka vahvistaa tehokkaasti käsien, selän ja monien muiden lihasryhmien voimaa ja kestävyyttä. Se sopii erinomaisesti myös crossfit- ja toiminnallisiin harjoituksiin sekä koulu- ja päiväkotiympäristöihin.

Köyden suositeltava pituus on sama kuin kattokorkeutesi, mikäli solmit sen yhden solmun alas. Tämä varmistaa turvallisen ja mukavan kiipeilykokemuksen. Voit säätää pituutta helposti tarpeidesi mukaan.

Tämä kiipeilyköysi on suunniteltu kestämään myös ulkokäytössä. Sen turvalukite köyden päässä estää sen vahingossa irtoamisen, joten voit olla huoletta lapsen kiipeillessä tai kiikkuaessa.

Anna lapsille ja itsellesi mahdollisuus nauttia hauskasta ja samalla hyödyllisestä aktiviteetista tämän turvallisen kiipeilyköyden avulla. Se on loistava tapa tuoda liikettä ja iloa arkeen!

Materiaali: keinokuituinen hamppuköysi
Pituudet: 250, 300, 350, 400, 500 ja 600 cm
Köyden paksuus 3,5 cm
Toisessa päässä kiinnityskoukku pikalukituksella jossa turvalukite
Toinen pää muovitettu

HUOM. Köydessä yläpään kiinnityksessä turvalukite. Pelkkä palohakakiinnitys köyden yläpäässä ei ole sallittu!