Lasten aurinkolasit Ki ET LA

Ki ET LA Little Kids - aurinkolasit lapselle 2-4 vuotta, black

Varastossa

Hinta: 32,90 3290
Määrä: kpl
Suojaa lapsen silmät haitallisilta auringonsäteiltä. Ekologiset ja laadukkaat KiETLA LITTLE KIDS aurinkolasit suojaavat 100% auringon UVA/UVB/UVC-säteiltä polarisoiduilla linsseillään. Lasit suojaavat myös sinivalolta.
Tyylikkäänä kesään, laadusta tinkimättä! Supertrendikkäät lasten aurinkolasit.

Ekologiset ja laadukkaat KiETLA LITTLE KIDS aurinkolasit suojaavat 100% auringon UVA/UVB/UVC-säteiltä polarisoiduilla linsseillään. Lasit suojaavat myös sinivalolta.

LITTLE KIDS aurinkolasien kehykset on tehty hyvin pehmoisesta kierrätettävästä muovista, jonka ansioista sankoja voi vääntää ja kääntää lähes miten vaan rikkomatta niitä.

Tyylikkyys ja turvallisuus ennen kaikkea! Ranskalaiset KiETLA tuotteet valmistetaan aina vastuullisesti. Aurinkolasit pysyvät tukevasti lapsen päässä tuotteen aurinkolasinauhan avulla  (myydään erikseen täältä) ja lasit istuvat pienille kasvoille täydellisesti. Lasit kestävät kovaa menoa ja koviakin otteita, sangat on valmistettu yhdestä osasta eikä laseissa ole laisinkaan ruuveja tai muita erillisiä osia.

Etsitkö pienemmälle lapselle? Täältä löydät KiEtLan aurinkolasit 1-2 vuotiaalle.

Turvallisuus: Aurinkolasit on testattu ja hyväksytty EU-standardien, ISO 12312-1 -standardin ja CE-merkinnän mukaisesti.