Kaunis hopeoitu soiva korurasia kaiverruksella, ballerina

Hinta: 79,90

Valitse

Määrä: kpl
Kaunis hopeoitu soiva korurasia. Ajaton vauvalahja, syntymäpäivälahja tai rippilahja. Kaunis korurasia lumoaa niin pienen kuin isommankin prinsessa. Upea yksityiskohta lipaston tai hyllyn päällä.

Toimitusaika on noin 4-6 päivää ja paketti toimitetaan UPS-toimituksena.
Kaunis hopeoitu soiva korurasia. Korurasian päälle, sydämen keskelle, voimme kaivertaa lapsen oman nimen. Upea yksityiskohta lipaston tai hyllyn päällä.

Avaa hopeoitu korurasia ja kuulet kauniin Beethovenin "Für Elise" melodian, jonka tahdissa kaunis ballerina tanssii. Korurasiassa kaksi kerrosta koruille ja salaisuuksien säilyttämiseen. Pehmeä, vaaleanpunainen sametti pitää korut hyväkuntoisina ja naarmuuntumattomina. Sisällä olevan peilin avulla voit heti tarkistaa, miltä korvakorut, kaulakorut ja rannekorut näyttävät päälläsi.

Täydellinen lahjaidea ristiäisiin, rippijuhliin tai syntymäpäiville - korurasia lumoaa isomman ja pienemmän prinsessan kauneudellaan.

Koko: 11 x 18 x 13 cm (K x L x S)

Kuinka tilaan soittorasiaan kaiverruksen?
Soittorasian päälle kaiverretaan lapsen nimi ja halutessa myös päivämäärä. Tuotetekstin yläosasta löydät kommenttikentän "Oma teksti", jossa voit kertoa meille haluamasi kaiverruksen. Kaiverretun soittorasian toimitusaika on 4-6 päivää. HUOM! Halutessasi pidemmän kaiverruksen, esimerkiksi lapsen kaikki nimet ja päivämäärän. Valitse tällöin ostoskoriisi pitkä kaiverrus vaihtoehto. Huomioithan, että kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta!

Vinkki! Usein uudet vanhemmat haluavat pitää vauvan nimen salaisuutena, etkä välttämättä tiedä vielä vauvan nimeä lahjaa ostaessasi. Tällöin tee normaalisti tilaus verkkokaupastamme ja voit pyytää vauvan vanhempia lähettämään vauvan tulevan nimen meille sähköpostilla (asiakaspalvelu (ät) raskauskeiju.fi) jolloin salaisuus säilyy.

Tilaustuote: toimitusaika 4-6 päivää UPS-toimitus.
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.