Kaunis hopeoitu soittorasia kaiverruksella, nalle

Hinta: 59,90

Valitse

Määrä: kpl
Kaunis hopeoitu soittorasia ja valokuvakehys lahjapakkauksessa. Ajaton vauvalahja joka sopii kaikille. Halutessasi teemme kaiverruksen soittorasiaan haluamallasi nimellä ja tekstillä.

Toimitusaika on noin 4-6 päivää ja paketti toimitetaan UPS-toimituksena.
Kaunis hopeoitu soittorasia ja valokuvakehys

Neliönmuotoinen hopeoitu soittorasia, jonka jokaisella neljällä sivulla on paikka vauvan ensivalokuville. Soittorasian päällä istuu suloinen nalle. Soittorasia pyörii hitaasti ympäri soittaen kaunista "Tuiki tuiki tähtönen" melodiaa. Soittorasian kannen alta löydät pienten muistojen tai salaisuuksien säilytyspaikan.

Soittorasiaan saat halutessasi myös kaiverruksen tilattua kauttamme. Teemme tämän sinulle helpoksi. Ihana lahjaidea kummilapselle, odottavalle ystävälle tai lahja tulevalta isältä äidille. Soittorasia on kaikille sopiva lahja, se jää muistoksi ikimuistoisesta ajasta.

Soittorasia on yksi suosituimmista kastelahjoistamme, toinen suosikki on hopeoitu helistin jonka löydät täältä.

Koko: soittorasia: 11 x 8 x 8 cm, kuvan koko: 6,5 x 6,5 cm

Kuinka tilaan soittorasiaan kaiverruksen?
Tuotetekstin yläosasta löydät kommenttikentän "Oma teksti", jossa voit kertoa meille haluamasi kaiverruksen. Kaiverretun soittorasian toimitusaika on 4-6 päivää. HUOM! Halutessasi pidemmän kaiverruksen, esimerkiksi lapsen kaikki nimet, päivämäärä ja syntymäpaino. Valitse tällöin ostoskoriisi pitkä kaiverrus vaihtoehto. Huomioithan, että kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta!

Vinkki! Usein uudet vanhemmat haluavat pitää vauvan nimen salaisuutena, etkä välttämättä tiedä vielä vauvan nimeä lahjaa ostaessasi. Tällöin tee normaalisti tilaus verkkokaupastamme ja voit pyytää vauvan vanhempia lähettämään vauvan tulevan nimen meille sähköpostilla (asiakaspalvelu (ät) raskauskeiju.fi) jolloin salaisuus säilyy.

Tilaustuote: toimitusaika 4-6 päivää UPS-toimitus.
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.