Ovulaatio SYLKITESTIT

Ovulaatiotesti syljestä

Varastossa

Hinta: 32,90 3290
Määrä: kpl
Ovulaatiotesti, jonka näyte otetaan syljestä. Helpottaa joka päiväistä ovulaation testaamista.

 
Suomen markkinoille tullut ovulaatiotesti, joka tehdään syljestä. Minimikroskooppi antaa selkeän kuvan kiertosi sen hetkisestä vaiheesta.

Sylkiovulaatiotesti on suunniteltu erityisesti helpottamaan hedelmällisen ajanjakson määrittelyä. Jokainen nainen voi nyt seurata helposti hedelmällisen ajanjaksonsa ajoittumista ilman tarkkaa kirjanpitoa tai virtsatestejä. Helpoiten käytettävissä ja saatavissa oleva kehon erite on sylki. Saniaismaisten muodostelmien ja kiteiden muodostumisesta pystyt päättelemään ovulaatiosi ajankohdan.

Kuinka testi tehdään

Ovulaatiotesti toimii kätevästi. Avaat testin korkin ja linssin. Laitat sylkeä linssille ja odotat noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen linssi laitetaan takaisin paikoilleen ja zoomataan mikroskoopilla kuva tarkaksi. Vertaa näkemääsi saniaismuodostelmaa helposti ohjekirjassa oleviin näytteisiin ja tiedät onko ovulaatio jo lähellä. Paras aika testin teolle on aamulla ennen hampaiden harjausta. Helppoa eikö?!
  • 97% varmuus
  • säästät rahaa; uudesti käytettävä laite
  • helppo ja varma käyttää
CE-hyväksytty
 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomana kirjelähetyksenä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.