Uusi
  • Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi on kirja odottajalle. Kirja raskausajan liikuntaan Raskausjooga vahvistaa odottajan kehoyhteyttä ja itseluottamusta. Harjoitukset koostuvat sekä fyysisistä liikkeistä että mielenrauhaa lisäävistä hengitys -ja mielikuvaharjoituksista, jotka yhdessä auttavat valmistautumaan synnytykseen ja äitiyden alkuun. Kirjailijoina Hanna-Mari Nieminen ja Meri Mort.
KIRJAT & DVD

Joogaa raskausaikaan - Ihme sisälläsi

Varastossa

Hinta: 34,90
Määrä: kpl
Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi on kirja odottajalle. Raskausjooga vahvistaa odottajan kehoyhteyttä ja itseluottamusta. Harjoitukset koostuvat sekä fyysisistä liikkeistä että mielenrauhaa lisäävistä hengitys -ja mielikuvaharjoituksista, jotka yhdessä auttavat valmistautumaan synnytykseen ja äitiyden alkuun. Kirjailijoina Hanna-Mari Nieminen ja Meri Mort.
Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi on kirja odottajalle.

SINÄ RIITÄT. LÖYDÄ OMA TAPASI OLLA RASKAANA, SYNNYTTÄÄ JA OLLA ÄITI.

Joogan voi aloittaa myös raskausaikana, vaikkei se ennalta tuttua olisikaan!

Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi on odotettu, kätilöiden tarkistama tietopaketti joogasta, raskaudesta ja synnytyksestä. Se on odottajan lempeä kanssakulkija matkalla kohti vanhemmuuden ensi viikkoja.
 
Kirja koostuu selkeistä, testatuista, turvallisista raskausjoogaharjoituksista sekä monipuolisista, sisäistä rauhaa ja armollisuutta voimistavista hengitys- ja mielikuvaharjoituksista. Yhdessä nämä kasvattavat odottajan luottamusta oman kehonsa viisauteen ja tukevat häntä kokonaisvaltaisesti muutoksessa. Lisäksi kirjassa on tietoa raskauden eri vaiheista, erilaisista synnytystavoista ja synnytykseen valmistautumisesta.
 
Raskaus ja synnytys ovat elämän suuria siirtymiä, joiden myötä syntyvät ja uudistuvat myös äiti, perhe ja mahdollinen toinen vanhempi. Kirja auttaa pohtimaan myös synnytyksen jälkeistä aikaa ja korostaa itsemyötätunnon merkitystä vanhemmuudessa.
 
Kirjan kirjoittaja FM Hanna-Mari Nieminen on kokenut joogaohjaaja, doula, Spinning Babies®-synnytysvalmentaja ja äiti. Hän on kouluttautunut monipuolisesti raskausjoogan asiantuntijaksi ja työskentelee säännöllisesti tulevien vanhempien kanssa. Joogalla on ollut tärkeä rooli Hamin omissa raskauksissa ja synnytyksissä.
 
Kuvissa esiintyy joogaopettaja Meri Mort, joka jakaa kirjassa myös raskausajan päiväkirjamerkintöjään. Kirja sai alkunsa Merin raskaudesta syksyllä 2018 kun hän pyysi Hamia doulakseen.

Raskausjooga vahvistaa odottajan kehoyhteyttä ja itseluottamusta. Tutkimusten mukaan raskausjooga tukee hyvinvointia monipuolisesti: monet fyysiset vaivat helpottavat ja stressi sekä kipukokemukset vähenevät. Lisäksi erityisesti hengitysharjoitukset opettavat rentoutumaan. Joogaharjoittelu on useimmiten turvallista myös riskiraskauksissa.

Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi käy läpi raskauden vaiheet ja ohjaa miellyttävien ja turvallisten harjoitusten pariin. Harjoitukset koostuvat sekä fyysisistä liikkeistä että mielenrauhaa lisäävistä hengitys -ja mielikuvaharjoituksista, jotka yhdessä auttavat valmistautumaan synnytykseen ja äitiyden alkuun.

Kovakantinen, 160 sivua

Kirjailijat: Hanna-Mari Nieminen, Meri Mort
Kustantaja: Readme.fi
Julkaisu: maaliskuu 2020
Mitat: 257 × 210 × 32 mm