KIRJAT & DVD

Isoäiti. Kerro minulle - kirja äidiltä lapselle

Myyty loppuun

Hinta: 21,90 2190

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

"Isoäiti. Kerro minulle "on ihana tapa isoäidin kertoa kiehtova tarinansa lapsenlapselleen. Vasta isompana osaamme arvostaa omien isovanhempiemme tarinoita ja menneisyyttä. Kuinka ihanaa olisikin, että lapsi voisi palata tarinoihimme aina silloin kun se hänelle sopii.
Parasta, mitä jätämme jälkeemme on oma tarinamme. Se, millaisena lapsemme ja lapsenlapsemme muistavat meidät. Koko tarinaamme ei tule aina kerrottua ja osa tarinoista unohtuu lasten kasvaessa heiltä itseltäänkin. Vasta isompana osaamme arvostaa omien vanhempiemme ja isovanhempiemme tarinoita ja menneisyyttä. Kuinka ihanaa olisikin, että lapsi voisi palata tarinoihimme aina silloin kun se hänelle sopii.

"Isoäiti. Kerro minulle "on ihana tapa isoäisin kertoa kiehtova tarinansa lapselle.

Tämä innostava täytettävä kirja on lahja, joka auttaa syventämään suhdetta rakkaimpien kesken. Anna kirja isoäidillesi ja pyydä häntä kertomaan elämäntarinansa kirjan kysymysten avulla. Täytettyään kirjan hän voi palauttaa sen sinulle.

Elma van Vliet sai kirjaidean äitinsä sairastuttua. Hän tajusi, että ei ollut tullut kysyneeksi äidiltään tämän menneisyydestä, elämästä ja unelmista. Kerro minulle -sarjasta on sittemmin kasvanut täytettävien kirjojen ykkösbrändi Euroopassa. Jo yli kolme miljoonaa ihmistä on jakanut elämäntarinansa kirjojen kautta läheisilleen. "Tehtäväni on auttaa ihmisiä vahvistamaan yhteyttä rakkaimpiinsa ja muistamaan, mikä elämässä on oikeasti tärkeää."