Hopeoidut bolat ILADO Paris

ILADO - Bola-koru Joy hopea

Varastossa

Hinta: 64,90 6490
Määrä: kpl
ILADO Bola-koru Joy hopea. Rullaile korua raskausvatsan päällä ja annan suloisen melodian rauhoittaa. Bola-korua säännöllisesti käytettynä, syntymän jälkeen lapsi tunnistaa tutun helinän, joka tyynnyttää häntä.
ILADO Bola-koru Joy hopea

Ilado meksikolainen bolakoru on kaunis helistinkoru odottavalle äidille. Korun sisällä on pieni ksylofoni, jonka päällä pikkuruinen pallo tanssii pitäen erityistä, hienoa hiljaista ääntä odottavan äidin liikkuessa. Korua pidetään roikkumassa vatsan päällä ja jo 20:nen raskausviikon jälkeen lapsi voi kuulla ja tunnistaa äänen. Korun maaginen ääni rauhoittaa lasta kohdussa raskauden aikana. Bola-korua säännöllisesti käytettynä, syntymän jälkeen lapsi tunnistaa tutun helinän, joka tyynnyttää häntä.

Rullaile korua raskausvatsan päällä ja annan suloisen melodian rauhoittaa. Alta löydät ohjeita videolta, kuinka luoda erilaisia äänimaisemia korua liikuttelemalla. Bola-koru ja sen kaunis äitiä ja lasta yhdistävä ajatus on saatu inspiraationa Maya kansoilta. Bola-koru sopii mainiosti koruksi ihan jokaiselle henkilölle, elämän jokaiseen vaiheeseen.

Koru toimitetaan kauniissa laatikossa ja mukana suomen- ja englanninkielinen esittelykortti.

Upea lahja odottavalle äidille tai itsellesi!VINKKI tietoa hopean kiillotuksesta:
Hopean kiillotuskangas on tehty sileästä ja pehmeästä kankaasta, joka on kyllästetty kestävällä puhdistusaineella, joka poistaa himmeän kerroksen hopeasta ja palauttaa alkuperäisen kiillon. Mitä tummempi kangas, sitä parempi lopputulos. Pesussa kangas menettää toimivuutensa, joten älä pese edes likaisen näköistä kiillotusliinaa.

Riipus roikkuu silkkisessä nauhassa, jonka päissä on viimeistelynä kauniit tasselitupsut.

Mitat: riipuksen halkaisija 20mm, nauhan pituus 1100mm

Materiaali: hopeoitua messinkiä, nauha silkkiä, reilun kaupan tuotannosta