Huomioliivi lapsen omalla nimellä ja numerolla, keltainen

Hinta: 25,90

Valitse
Määrä: kpl
Henkilökohtainen ja uniikki huomioliivi lapselle lapsen omalla nimellä ja numerolla. Tämän liivin lapsi haluaa itse laittaa päälleen pihaleikkeihin.
Pimeässä hohtava huomioliivi - varustettuna lapsesi omalla nimellä ja numerolla. Huomioliivin avulla lapsi huomataan leikeissään helposti ja vaivattomasti.

Lapsi on monesti hankala saada pukemaan ylleen huomioliiviä, ainainen taisto ja vanhemman tuskanhiki ennen liivin laittoa. Mutta ei enää, personoidulla huomioliivillämme saat lapsen haluamaan itse oman liivin ja pelinumeron päälleen pihaleikkeihin ja -peleihin.

Huomioliivimme on suunniteltu erityisesti lapsille, jotka liikkuvat ulkona. Se on tilava malli, jonka ansiosta se mahtuu hyvin talvella paksumpienkin päällysvaatteiden päälle.

Jokainen huomioliivi on varustettu lapsesi omalla nimellä ja numerolla, mikä tekee siitä henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen. Näin voit olla varma, että lapsesi erottuu joukosta, ja mahdolliset huomiota vaativat tilanteet ovat helposti hoidettavissa.

Tarrakiinnitys edessä tekee tästä huomioliivistä helpon ja nopean pukea päälle. Lapsesi voi jopa oppia pukemaan sen itse! Turvallisuus ei saisi olla monimutkaista, ja tämä huomioliivi tekee siitä yksinkertaista.

Valitse lapsesi vaatekoko:
121 cm - 4-6 v
140 cm - 7-9 v
158 cm - 10-12 v