Uusi
  • Hoppekids - ECO Comfort lapsen leikkikehä
  • Hoppekids - ECO Comfort lapsen leikkikehä
  • Hoppekids - ECO Comfort lapsen leikkikehä
Leikkimatot

Hoppekids - ECO Comfort lapsen leikkikehä

Varastossa

Hinta: 199,00 19900
Määrä: kpl
Moderni leikkikehä joka on kompakti ja pohjaa voit säätää kolmelle eri korkausasteelle. Täydellinen vauva- ja lapsiarjen pelastaja!
Hoppekidsin kaunis ja käytännöllinen lapsen leikkikehä. Leikkikehä on kompakti kooltaan, jolloin saat sen kätevästi asennettua niin keittiöön, olohuoneeseen kuin lastenkin huoneeseen, missä ikinä leikkikehän apua tarvitsetkaan.

Leikkikehä antaa vanhemmille vapaat kädet kun arjen toiminnot sitä vaativat. Lapsen on turvallista olla leikkikehässään - poissa lemmikeiden ja sisarusten ulottuvilta.

Leikkikehän muotoilu on klassinen ja sen pyöreiden pylväiden ansiosta lapsen on helppo saada niistä ote, tehden siitä täydellisen apuvälineen lapsesi harjoitellessa seisomista ja kävelemistä.

Pohjan korkeutta voi säätää kolmelle eri korkeudelle ja lapsen kasvaessa siirtää pohjaa koko ajan almmaksi. Tämä toiminto luo turvan lapselle joka kasvun vaiheessa sekä helpottaa myös sinun arkeasi, kun sinun ei tarvitse vielä vauva-aikana kurottautua lattiatasolle asti nostaessasi lasta pois kehästä, näin ennaltaehkäisemme ikävien selkäkipujen syntymistä.

Hoppekidsin patja leikkikehään myydään erikseen. Löydät sen täältä.

Leikkikehä on valmistettu kestävästä männystä ja sen pinta on käsitelty vesipohjaisella lakalla jossa ei ole haitallisia aineita ja tarpeettomia kemikaaleja. Turvallinen paikka lapselle.

Materiaali: Mänty ja MDF. Mänty on FSC® (FSC-C109484)-sertifioitu.

Pesuohje: : Voidaan pyyhkiä kuivaksi puristetulla liinalla ja miedolla saippuavedellä.

Koko: 94 x 71 x 85 cm (L x K x S)