Hopeoitu hammas- ja hiuskiehkurarasia, kilpikonnat

Hinta: 48,90

Valitse

Määrä: kpl
Upeat hopeoidut vauvan hampaan ja hiuskiehkuran säilytysrasiat. Mahtava lahjaidea vastasyntyneelle ja odottavalle äidille vauva-ajan muistojen keräämiseen.

Toimitusaika on noin 4-6 päivää ja paketti toimitetaan UPS-toimituksena.
Vauva-ajan aarteiden ihmeellinen maailma! Upeat hopeoidut vauvan hampaan ja hiuskiehkuran säilytysrasiat – täydellinen lahjaidea vastasyntyneelle ja odottavalle äidille, jotka haluavat taltioida vauvansa ensimmäiset aarteet koskettavalla tavalla.

Nämä ainutlaatuiset säilytysrasiamme on suunniteltu erityisesti vauvan ensimmäisen hampaan ja hiuskiehkuran tyylikkääseen säilyttämiseen. Hopeoidun pinnan ansiosta ne kimaltelevat kauniisti ja tuovat ripauksen eleganssia vauva-arjen muistoihin. Jokainen rasiaan mahtuva hammas ja hiuskiehkura on pala vauvan kasvutarinaa, joka säilyy kauniisti ja ajattomasti rasiassa.

Säilytysrasian pohjaan on mahdollista kaivertaa vauvan nimi, syntymäaika tai lyhyt henkilökohtainen viesti, tehdäkseen siitä vieläkin henkilökohtaisemman. Sisäpinta on viimeistelty pehmeällä ja ylellisellä kankaalla, joka hellii herkkiä aarteita ja antaa niille arvoisensa säilytyspaikan.

Tee vauva-ajan muistoista ikuisia ja tunteikkaampia näillä upeilla hopeoiduilla säilytysrasioilla. Ne eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan myös kauniita koristeita, jotka voivat tulla perheen arvokkaiksi perintöesineiksi. Luodaan yhdessä muistoja, jotka säilyvät eliniän – tilaa nyt ja anna vauvasi tarinalle arvokas alku!

Vinkki! Usein uudet vanhemmat haluavat pitää vauvan nimen salaisuutena, etkä välttämättä tiedä vielä vauvan nimeä lahjaa ostaessasi. Tällöin tee normaalisti tilaus verkkokaupastamme ja voit pyytää vauvan vanhempia lähettämään vauvan tulevan nimen meille sähköpostilla (asiakaspalvelu (ät) raskauskeiju.fi) jolloin salaisuus säilyy. Rasiat on pakattu kauniisti, jolloin nimi ei näy lahjan ostajalle. Nimen salaisuus säilyy loppuu saakka.

Koko: 3 x 6 x 8 cm (K x L x S)
Materiaali: hopeoitu
Hoito-ohje: Pyyhi kostealla rätillä, kuivaa rätti hyvin vedestä ennen pyyhkimistä, jottei hopeoidulle pinnalle jää vettä.

Tilaustuote: toimitusaika 4-6 päivää UPS-toimitus.
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.