Cam Cam Copenhagen - helistin riikinkukko, useita sävyjä

Hinta: 22,90

Valitse
Määrä: kpl
Täydellinen valinta pienille vauvoille, jotka rakastavat kauniita värejä ja jännittäviä ääniä.
Upea Cam Cam Copenhagen riikinkukko-helistin on täydellinen valinta pienille vauvoille, jotka rakastavat kauniita värejä ja jännittäviä ääniä. Tämä helistin on suunniteltu herättämään vauvan mielenkiinto ja auttamaan heitä kehittämään hienomotorisia taitojaan.

Riikinkukko-helistimen kauniit muodot tarjoavat visuaalisen stimulaation lisäksi myös hauskan tavan kehittää käden ja silmän koordinaatiota. Helistimen kehässä oleva purulelu on valmistettu turvallisesta materiaalista ja on täydellinen helpotus vauvan ikenille, kun hampaat alkavat puhjeta.

Tämä riikinkukko-helistin on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka ovat turvallisia ja kestäviä. Sen koko on suunniteltu sopivaksi pienen vauvan käsiin, joten se on helppo tarttua ja pitää kiinni. Tämä helistin on täydellinen lahjaidea vastasyntyneelle tai vauvashoweriin osallistuvalle. Se on varmasti suosikki lelu pitkään aikaan!

Ikäsuositus: syntymästä lähtien

Materiaali: 100% orgaanista puuvillaa, joka on kasvatettu ilman torjunta-aineita, Täyte: 100% orgaanista puuvillaa, joka on kasvatettu ilman torjunta-aineita. Puuosa: Vaahterapuu.

Koko: 19 x 14 cm. Renkaan halkaisija: 7,5 cm.