Kuulosuojaimet

Haspro BABY lapsen 0-3 v kuulosuojaimet, sininen

Myyty loppuun

Hinta: 28,90 2890

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

HASPRO Baby -kuulosuojaimet on suunniteltu erityisesti vauvoille ja pienille lapsille (0-3 v), tarjoten luotettavaa suojaa heidän herkille korvilleen.
HASPRO Baby kuulosuojaimet - turvallisuus ja mukavuus kohtaa pienimpien perheenjäsentemme tarpeet!

HASPRO Baby -kuulosuojaimet on suunniteltu erityisesti vauvoille ja pienille lapsille (0-3 v), tarjoten luotettavaa suojaa heidän herkille korvilleen. Nämä käytännölliset kuulosuojaimet eivät pelkästään tyydytä silmää, vaan ne myös varmistavat lapsen rauhallisen unen sekä suojaavat häntä ympäristön ääniltä, olipa kyseessä sitten lentomatka, konsertti, ulkoilmatapahtuma, urheilutapahtuma tai ilotulitusnäytös.

HASPRO Baby  -kuulosuojaimet ovat varustettu tehokkaasti melua vähentävillä pehmeillä, joustavilla ja hypoallergeenisilla vaahtomuovitäytteisillä tyynyillä. Joustava otsanauha takaa, että suojaimet istuvat mukavasti ja tiukasti lapsen päässä ilman ylimääräistä painetta tai epämukavuutta.

Melunvaimennusluokitus on vaikuttavat 23 dB, mikä tarkoittaa, että esimerkiksi 90 desibelin melussa (kuten ruohonleikkurin ääni) lapsesi korviin tuleva ääni vähenee uskomattomiin 67 desibeliin. Tämä ei pelkästään takaa rauhallisia päiväunia, vaan myös suojaa lasta mahdollisilta kuulovaurioilta. Muistathan, että yli 85 desibelin melutasot voivat aiheuttaa kuulovaurioita ja häiriöitä, kun taas yli 70 desibelin melu saattaa johtaa väsymykseen, ärtyneisyyteen ja nukahtamisvaikeuksiin.

Teknisesti HASPRO Baby täyttää CE 1974 EN 352-1:2020 (EU) -standardin, mikä kertoo niiden läpikäyneen tarkat testaukset sertifioiduissa tutkimuslaitoksissa ja saaneen hyväksynnän myytäväksi juuri pienille lapsille. Näin voit olla varma, että valitsemalla HASPRO Baby Earmuffs -kuulosuojaimet, valitset parasta lapsellesi.

Anna lapsellesi parasta mahdollista suojaa ja mukavuutta – valitse HASPRO Baby Earmuffs!