Uusi

FRIGG - vauvan luonnonkumi tutti 2-Pack, Ole Lukoie/Clumsy

Hinta: 10,50

Valitse

Määrä: kpl
Elegantti, tarunhohtoinen Frigg Fairytale vauvan tutti - täydellinen valinta niin vauvalle kuin kauneudesta pitävälle äidille.

Luonnonkuminen tuttiosa.
FRIGG Fairytale vauvan tutti, jossa on terälehtiä jäljittelevät uurretut reunat. Sydämenmuotoiset ja modernit yksityiskohdat kiinnittävät jokaisen tyylitietoisen äidin huomion. FRIGG tutti on täydellinen valinta nykypäivän äideille, jotka pitävät klassista muotoilua moderneilla vivahteilla erittäin tärkeänä valitessaan vauvan tarvikkeita.

FRIGG Daisy on pyöreä tutti, jossa on pyöreä nännin muoto. Pyöreä tutti muistuttaa äidin rintaa sekä muodoltaan että materiaaliltaan. Selitys tälle on, että kun lapsi on imemässä, kieli kiertyy nännin ympärille ja muodostaa tyhjiön, joka saa maidon virtaamaan. Kun lapsi imee pyöreää tuttia, se pyörittää kieltään samalla tavalla.

Materiaali: 100% luonnonkumi
Tutin koko: koossa 0-6kk 27 mm ja koossa 6-18kk 30 mm.

FRIGG-tuttien hoito-ohjeet: Laita tutti kulhoon ja peitä se kiehuvalla vedellä. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Älä upota veteen kauempaa kuin 5 minuuttia. Poista ja aseta tasaiselle pinnalle ilmakuivumaan. Älä käytä sterilointilaitteita, mikroaaltouunia tai astianpesukonetta. Parhaan turvallisuuden ja hygienian takaamiseksi suosittelemme tutin hävittämistä 1-2 kuukauden jatkuvan käytön jälkeen. Tarkista tutti aina ennen käyttöä ja hävitä se heti, kun havaitset ensimmäiset vaurion tai kulumisen merkit.