Toiminnalliset lelut FITWOOD

FitWood NUPPU keinuhevonen, white

Varastossa

Hinta: 249,00 24900
Määrä: kpl

Tiedostot

Nuppu keinuhevosella on kolme erilaista käyttötarkoitusta:
• keinuhevonen
• penkki & pöytä taaperoille
• lasten yöpöytä
Fitwood Nuppu keinohevonen - maailman monipuolisin hevonen! Tämä suloinen ja leikkisä heppa on täydellinen kumppani pienille seikkailijoille, jotka haluavat liikkua ja leikkiä ympäriinsä.

Puinen keinuhevonen on kuin aikamatka menneisyyteen, kun lapsuus oli täynnä yksinkertaista iloa ja riemua. Se on kuin kaveri, jonka selkään voi hypätä ja lähteä seikkailuun läpi mielikuvituksen maailman. Hevosen harja hulmuu tuulessa, kun sen selässä keinuu ylös ja alas, ylös ja alas... ja ylös ja alas. Ja kun keinuminen tuntuu jo liian villiltä, voi hetken vain istua paikoillaan, tuijotella horisonttiin ja uneksia uusista seikkailuista. Puinen keinuhevonen on aina valmis ystävä, joka ei koskaan petä eikä lakkaa tuottamasta iloa.

Nuppu on myös paljon muutakin kuin vain keinohevonen - kun käännät sen ympäri, se muuntautuu käteväksi pöydäksi ja penkiksi, joka sopii täydellisesti pienten lasten käyttöön. Sen avulla lapsesi voivat piirtää, maalata tai vaikkapa tehdä läksyjä mukavasti omassa nurkassaan.

Ja kun ilta saapuu, keinu muuttuu suloiseksi yöpöydäksi. Lapsen yöpöytä on kuin pieni aarrearkku, joka pitää sisällään kaiken tarpeellisen pienen nukkujan yöllisiin seikkailuihin. Sen pinnalla loistaa unilelujen kokoelma ja kirjapinot, joita yhdessä luetaan ennen nukkumaanmenoa. Yövalo on käden ulottuvilla, valmiina karkottamaan pimeyden pelot. Tämä yöpöytä on tärkeä osa lapsen unimaailmaa ja unien täyttämää yötä.

NUPPU keinuhevonen on valmistettu kestävästi tuotetusta korkealaatuisesta koivuvanerista EU:n alueella. Sitä on saatavilla koivun värisenä sekä valkoiseksi maalattuna.

Koko: L 40 cm x S 75 cm x K 50 cm,  paino 6,9 kg

Keinuhevonen soveltuu 1-3-vuotiaille ja sen painoraja on 25kg.

Valmistaja: Fitwood, Finland