Leikkimatot FITWOOD

Fitwood - leikkimatto Pilvi

Varastossa

Hinta: 99,00 9900
Määrä: kpl
Pilvi maton maailma, missä pehmeys ja turvallisuus kohtaavat!
Fitwood - leikkimatto Pilvi

Pehmeän Pilvi leikkimaton maailma, jossa pienet seikkailijat voivat turvallisesti ottaa ensiaskeliaan! Valmistettu huolellisesti kestävistä, myrkyttömistä ja korkealaatuisista materiaaleista, tämä kevyesti pehmustettu leikkimatto on täydellinen kumppani perheen pienimmille heidän matkallaan kohti itsenäisyyttä.

Pilvi matto tarjoaa pehmeän ja mukavan alustan, jolla vauvasi voi harjoitella tärkeitä taitojaan. Se on täydellinen paikka oppia vatsallaan oloa, ryömimistä, kierimistä ja istumaan nousua. Kaikki nämä vaiheet ovat tärkeitä lapsesi motorisen kehityksen kannalta, ja Pilvi leikkimatto tekee niiden harjoittelusta hauskaa ja turvallista.

Monipuolisuus on avainsana Pilvi maton kohdalla. Voit jakaa tärkeitä hetkiä ja seurata kehityksellisiä virstanpylväitä missä tahansa, sillä se on helppo kuljettaa mukana. Olitpa kotona, vierailulla ystävien luona tai nauttimassa raikkaasta ulkoilmasta, Pilvi matto tekee hetkistäsi pienokaisesi kanssa erityisiä. Ja mikä parasta, se on konepestävä, joten puhtaanapito on vaivatonta.

Fitwood Pilvi leikkimatto on ylpeästi suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tiedämme, kuinka tärkeää on tarjota lapsellesi turvallisia ja laadukkaita tuotteita, ja siksi Fitwood on panostut laatuun ja huolellisuuteen jokaisessa valmistusvaiheessa. Pilvi matto on enemmän kuin vain leikkialusta – se on osa perhettäsi, osa lapsesi kasvua ja kehitystä.

Anna Pilvi leikkimatolle mahdollisuus tehdä lapsesi seikkailuista vieläkin erityisempiä.

Maton koko: Leveys120cm, Syvyys120cm, Korkeus1cm. Paino: 0,75kg
Materiaali: Kangas: 100% kierrätetty kangas (87 % kierrätetty puuvilla, 13 % kierrätetty polyesteri – Standard 100 by Öko-tex). Täyte: 100% polyesteri.
Pesuohje: 40°C hienopesu-ohjelma

Takuu! Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.