Automatkoille

EZI MIRROR LED – autopeili valolla

Varastossa

Hinta: 40,90 4090
Määrä: kpl
Haluatko matkustaa turvallisesti ja samalla pitää silmällä pientä matkustajaasi auton takapenkillä? Yövalolla varustettuna EZI MIRROR LED-peili on kätevä myös pimeänä vuorokauden aikana matkustaessa.
Haluatko matkustaa turvallisesti ja samalla pitää silmällä pientä matkustajaasi auton takapenkillä? EZI MIRROR LED-peili tekee tästä tehtävästä helppoa ja huoletonta!

Tämä suloinen ja suurikokoinen peili on suunniteltu erityisesti helpottamaan takapenkillä matkustavan lapsen seuraamista, varsinkin kun hän istuu turvaistuimessa selkä menosuuntaan päin. EZI MIRROR LED kiinnitetään helposti auton takapenkin niskatukeen ja sen 360-asteinen säätömahdollisuus varmistaa täydellisen näkymän joka suunnasta.

Mutta tämä peili tarjoaa enemmän kuin vain näkyvyyttä - se tarjoaa myös mukavuutta ja turvaa. Yövalolla varustettuna EZI MIRROR LED-peili on kätevä myös pimeänä vuorokauden aikana matkustaessa. Himmeä LED-valo on miellyttävä silmille eikä häikäise, ja sen aktivointi on helppoa kaukosäätimellä.

Asennus on vaivatonta ja nopeaa, ja voit luottaa EZI MIRROR LED-peilin laatuun ja kestävyyteen. Valmistettu laadukkaista materiaaleista ja läpäissyt tiukat turvallisuustestit, tämä peili varmistaa matkasi sujuvan ja turvallisen jokaisella kilometrillä.

Ezimoov on sitoutunut ympäristöystävälliseen ja sosiaalisesti vastuulliseen tuotantoon, ja EZI MIRROR LED on osoitus tästä sitoutumisesta. Valitsemalla tämän peilin tuet kierrätysmateriaalien käyttöä ja minimoit muovijätteen määrää.

Valitse EZI MIRROR LED ja matkusta huolettomasti ja turvallisesti pienen matkustajasi kanssa, sekä päivällä että yöllä!

Koko: 20cm x 26cm
Materiaali: ABS, akryyli