Automatkoille

EZI MIRROR autopeili – näe takapenkille

Varastossa

Hinta: 17,90 1790
Määrä: kpl
Haluatko pitää pienen matkustajasi turvallisena ja samalla tietää, mitä takapenkillä tapahtuu matkan aikana? Helpottaa takapenkillä matkustavan lapsen seurantaa, erityisesti silloin kun hän istuu turvaistuimessa selkä menosuuntaan päin.
Haluatko pitää pienen matkustajasi turvallisena ja samalla tietää, mitä takapenkillä tapahtuu matkan aikana? Etsitkö käytännöllistä ja helppokäyttöistä ratkaisua? EZI MIRROR CLASSIC on täydellinen valinta!

Tämä suloinen nelikulmainen autopeili on suunniteltu helpottamaan takapenkillä matkustavan lapsen seurantaa, erityisesti silloin kun hän istuu turvaistuimessa selkä menosuuntaan päin.

EZI MIRROR CLASSIC kiinnitetään kätevästi auton takapenkin niskatukeen ja tarjoaa sinulle selkeän näkymän takapenkille ajon aikana.

Mutta tämä ei ole pelkästään käytännöllinen - se on myös turvallinen valinta. EZI MIRROR CLASSIC on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, ja se on läpäissyt tiukat törmäystestit, joten voit luottaa siihen matkan jokaisella kilometrillä.
Lisäksi EZI MIRROR CLASSIC on ympäristötietoinen valinta. Se on valmistettu kierrätetystä jätemuovista, ja tuotepakkauksessa on käytetty kierrätyspahvia vähentäen muovin määrää. Näin voit tuntea hyvää tehdessäsi ympäristöystävällisen valinnan.

Ezimoov on sitoutunut sosiaaliseen vastuuseen ja ympäristötietoisuuteen, ja EZI MIRROR CLASSIC on osoitus siitä, että turvallisuus, käytännöllisyys ja ympäristöystävällisyys voivat kulkea käsi kädessä. Valitse EZI MIRROR CLASSIC ja matkusta huolettomasti pienen matkustajasi kanssa!

Koko: 18,5 x 13,5 cm
Materiaali: ABS, akryyli