Automatkoille

EZI MAT 3 IN 1 – suojaa auton penkit

Varastossa

Hinta: 34,90 3490
Määrä: kpl
Haluatko säilyttää autosi sisustuksen priimana ja suojata istuimet kuralta ja liasta? EZI MAT 3 IN 1 autonpenkin suojuksella se onnistuu.
Haluatko säilyttää autosi sisustuksen priimana ja suojata istuimet kuralta ja liasta?

EZI MAT 3 IN 1 on vastaus rukouksiisi! Tämä monipuolinen tuote on kuin autosi oma suojelusenkeli, joka pitää huolta istuimistasi monella tavalla. Ensinnäkin, EZI MAT 3 IN 1 suojaa sekä istuimen että selkänojan kuralta ja liasta. Voit nauttia huolettomasta matkanteosta, tietäen että autosi sisustus pysyy siistinä ja puhtaana, oli sää sitten millainen tahansa.

Mutta tämä ei ole vielä kaikki! EZI MAT 3 IN 1 on myös älykäs etupenkin selkänojan suoja, joka estää takapenkkiläisten kenkiä tahraamasta ja sotkemasta istuinta. Näin voit pitää autosi sisustuksen virheettömänä ja järjestyksessä aina, oli sitten kyse lyhyestä ajomatkasta tai pidemmästä seikkailusta.

Unohtamatta käytännöllisyyttä, EZI MAT 3 IN 1 on varustettu kolmella kätevällä verkkotaskulla, joihin voit säilöä kaikki tarpeelliset pikkutavarat matkan ajaksi. Ei enää tavaroiden levällään oloa auton sisustuksessa - nyt kaikki pysyy järjestyksessä ja helposti saatavilla!

Asennus on helppoa kuin lasten leikkiä, ja puhdistus sujuu vaivattomasti kostealla liinalla pyyhkäisemällä. Näin voit pitää autosi sisustuksen aina puhtaana ja siistinä ilman suurta vaivaa.

Ja tiedätkö mikä parasta? EZI MAT 3 IN 1 on valmistettu kierrätetystä jätemuovista, joten voit tuntea olosi hyväksi valitessasi ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Lisäksi tuotepakkauksessa on käytetty kierrätyspahvia ja muovin määrä on minimoitu, joten voit huoletta tukea ympäristötietoista valmistusta.

Valitse EZI MAT 3 IN 1 ja anna autosi sisustuksen sädehtiä puhtautta ja tyylikkyyttä!

Koko: 123cm x 48,5cm
Materiaali: Polyesteri