Raskaudenaikainen hoito

Virtsatieinfektiotesti DUS10, 2kpl

Varastossa

Hinta: 10,90 1090
Määrä: kpl
Kotitesti, joka havaitsee virtsatietulehduksen. Virtsatietulehdus on haitallinen raskaana olevalle, tämän vuoksi kaikilta raskaana olevilta naisilta on aina tärkeä tutkia virtsa useasti alkuraskauden aikana.
Luotettava tulos vain minuutissa

Virtsarakkotulehdukset ovat hengitystieinfektioiden jälkeen toiseksi yleisimpiä infektiota Suomessa. Virtsarakkotulehdus syntyy tavallisesti siten, että taudinaiheuttamiskykyisiä bakteereita pääsee nousemaan omasta suolistosta, välilihasta tai nivuksista virtsaputkea myöten virtsarakkoon. Joillakin naisilla virtsatietulehdukset ovat seurausta yhdynnöistä, mutta silloinkin infektion aiheuttavat useimmiten omat bakteerit.

Raskaana olevilla oireeton bakteerivirtsaisuus lisää munuaistason virtsatietulehduksen ja myös ennenaikaisen synnytyksen vaaraa. Siksi kaikilta raskaana olevilta on aina tärkeä tutkia virtsa alkuraskauden aikana.

Kuinka testi tehdään
Virtsainfektiotestin teko on vaivatonta. Kasta testinpää aamulla kerättyyn virtsaan ja odota 60 sekunttia. Tämän jälkeen testin tulosta verrataan testin mukana tulevaan värikarttaan.
Testi mittaa virtsasta valko- ja punasolu sekä bakteerien (nitriittien) määrän. Värikartasta näet tarkoittaako saatu tulos negatiivista vai positiivista.

DUS10 kotitesti mittaa virtsassa olevia 10 ainetta; proteiineja, nitriittiä ja/tai leukosyyttejä, urobiliinejä, virtsan happamuutta, onko virtsassa verta, ominaispaino, ketonit, bilirubiini ja glukoosi.

Pakkaus sisältää: 2kpl virtsatieinfektiotesti liuskoja